ŠOK DETALJI LIKVIDACIJE U HERCEG NOVOM: Roganović pokušao da umakne ubici, ali je pao ranjen pa OVEREN HICEM U GLAVU
Foto: printscreen CDM, DAN

krvavi rat crnogorskih klanova

ŠOK DETALJI LIKVIDACIJE U HERCEG NOVOM: Roganović pokušao da umakne ubici, ali je pao ranjen pa OVEREN HICEM U GLAVU

Crna Hronika -

Napadač koji je u četvrtak ubio Novljanina Šćepana Roganovića kod Kanli kule u Herceg Novom presreo ga je i prvo pucao u njega sa prednje strane, a kada je pao na zemlju "overio" ga je hicem u glavu.

Očevici likvidacije ispričali su inspektorima da se ubica kretao velikom brzinom i da nisu mnogo videli. Policija sumnja da je napadač Roganovića prvo pogodio jednim hicem iz pištolja dok se nesrećni mladić spuštao niz stepenice. Kada je ranjen pao na pločnik, ubica je iz trka ispalio još nekoliko hitaca u njega - i to u telo i glavu, piše Dan.

foto: Dan

Prema nezvaničnim informacijama, Novljanin je pokušao da pobegne, ali ga je hitac iz vatrenog oružja oborio. Istražitelji sumnjaju da je ubica imao pomagače koji su pomogli da pobegne nakon što je izvršio zločin, a navodno je bio i maskiran.

U Roganovića je ispaljeno pet hitaca. Inspektori u naselju Sasovići pronašli zapaljen motocikl za koji se sumnja da je korišćen u ubistvu. Navodno, pronađeno je i oružje iz kojeg je navodno Roganović ubijen.

foto: Radio Jadran

Iako nije povezivan sa ratom kotorskih klanova, istražitelji će ispitati da li je likvidacija Roganovića nastavak obračuna "škaljaraca" i "kavčana". Ubijeni Novljanin je brat od strica Vladimira Roganovića, koji je 21. decembra 2018. ubijenu Beču, a u evidencijama policije bio je označen kao osoba bliska "kavačkom klanu".

Sa njim je tada bio Nikšićanin Stefan Vilotijević (22), koji je teško ranjen u toj pucnjavi. Roganović je četrnaest dana pre ubistva napustio spuški zatvor. Sumnja se da su organizatori ubistva pratili njegovo kretanje.

Kurir.rs

Foto printscreen

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track