POTRAGA ZA GOJKOM MARKOVIĆEM (62) IZ UMČARA: Krenuo u firmu po odštetu, pa nestao bez traga
Foto: Privatna Arhiva

APEL

POTRAGA ZA GOJKOM MARKOVIĆEM (62) IZ UMČARA: Krenuo u firmu po odštetu, pa nestao bez traga

Crna Hronika -

Gojko Marković (62) iz Umčara nestao je prošlog ponedeljka, 10. februara, a poslednji put je viđen kako izlazi iz Lastinog autobusa na stanici Alaska koliba, između Brestovika i Grocke.

Kako saznajemo od porodice, Marković je invalid i slabijeg je zdravstvenog stanja, a kad je nestao, krenuo je u Beograd. - Majka ga je ispratila na autobus iz Umčara. Trebalo je da joj se javi kad stigne u Beograd, jer je krenuo do bivše firme. Međutim, otada od njega nema ni traga ni glasa. Plašimo se najgoreg - kaže preplašena sestra, koja živi u Užicu.

Ona dodaje da su se meštani i prijatelji organizovali da nađu Gojka, ali i da je njegov nestanak prijavljen policiji. - Gojko je u ponedeljak nosio tamno odelo, koristio je štap svetložućkaste boje, imao je i tamni ranac. Imao je povredu na radu jer mu je mašina uhvatila desnu šaku, koja mu ni dan-danas nije funkcionalna. Krenuo je do firme jer je trebalo da naplati odštetu - objašnjava sestra, koja moli građane da, ukoliko imaju bilo kakve informacije o Gojku, obaveste porodicu, na broj telefona 069 560 1066, ili policiju.

Kurir.rs/ J. R. Foto: privatna arhiva

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track