GLEDALA U MRTVU BRAĆU SATIMA: Jezivi detalji porodičnog masakra! Valdete nije odmah digla ruku na sebe
Foto: Printscreen/ Youtube, Printscreen/ Facebook

tragedija

GLEDALA U MRTVU BRAĆU SATIMA: Jezivi detalji porodičnog masakra! Valdete nije odmah digla ruku na sebe

Crna Hronika -

Ubistvo porodice Blaca iz okoline Gnjilana jedan je od "najvećih zločina koji se dogodio na Kosovu", kako pišu prištinski mediji i iznose detalje ove porodične tragdije.

Valjdete Blaca (45), policajka koja inače nije smela da nosi oružje, jednog brata ubila je na spavanju, dok je u ostalim delovima kuće presudila drugom bratu, majci i ocu, a potom i sebi. U svaku od žrtava ispalila je najmanje po dva metka.

Premda su detalji ovog ubistva obavijeni velom misterije, poznato je da su svi ubijeni iz istog oružja, koji je koristila policajka i da je praktično u svakom ćošku kuće pronađena po jedna žrtva.

Jednog brata policajka je ubila na spavanju, na drugom spratu porodične kuće. Drugi brat pronađen je mrtav u hodniku. Krvi je bilo u celoj kući...

Svoj krvavi pir Valjdete je nastavila u dnevnoj sobi, gde je ubila oca (70), a majku (64) upucala je u kuhinji.

Valjdete se potom nije odmah ubila. Nekoliko sati posmatrala je njihova beživotna tela i, na kraju, iza ulaznih vrata kuće presudila je sebi.

Policajka sa Kosmeta Valjdete Blaca (45), koja je juče brutalno ubila članove svoje porodice, pa presudila i sebi, pre krvoprolića ukrala je službeni pištolj, koji joj je bio oduzet zbog psihičkih problema, prenose regionalni mediji na albanskom jeziku. Preduzete su i mere u policiji - suspendovani su komandant policijske stanice u Gnjilanu Alban Ramuši, zamenik, Naser Rahmani, šef operacija Nijazi Kolgeči i zvaničnik civilnog sektora.

Kurir.rs/gazeta expres

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track