Uhapšen osumnjičeni za brutalnu tuču

Kragujevac

Uhapšen osumnjičeni za brutalnu tuču

Crna Hronika -
Mirko B. je 28. jula, oko četiri sata ujutru, u dvorištu osnovne škole "Živadinka Divac", više puta rukama i nagama udarao Sašu L. po glavi i telu, od kojih je zadobio teške telesne povrede

KRAGUJEVAC - Mirku B. (26) iz Kragujevca određeno je policijsko zadržavanje u trajanju do 48 sati zbog sumnje da je brutalno pretukao sugrađanina Sašu L. (30) kome je i dalje život ugrožen, saopštila je danas kragujevačka policija.

U Kliničkom centru u Kragujevcu rečeno je da je Saša L. koji je u bolnicu dovezen u besvesnom stanju operisan, da je i dalje životno ugrožen i da u ovom trenutku nije moguće davati prognoze. Kako je navedeno u saopštenju policije, Mirko B. je 28. jula, oko četiri sata ujutru, u dvorištu osnovne škole "Živadinka Divac", više puta rukama i nagama udarao Sašu L. po glavi i telu, od kojih je zadobio teške telesne povrede. Sašu L. u besvesnom stanju zatekao je domar te škole koji je odmah pozvao policiju i Hitnu pomoć.

Mirko B. će u ponedeljak biti sproveden nadležnom istražnom sudiji zbog sumnje da je izvršio krivično delo teška telesna povreda.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja