NARKOMANI UBILI DEDU ZBOG TESTERE: Otkriveni detalji brutalnog zločina u Zaječaru! UHAPŠENI MLADIĆ I NJEGOVA DEVOJKA
Mesto zločina... Slobodanova kuća, Foto: Kurir/Suzana Božinović, Privatna Arhiva

horor

NARKOMANI UBILI DEDU ZBOG TESTERE: Otkriveni detalji brutalnog zločina u Zaječaru! UHAPŠENI MLADIĆ I NJEGOVA DEVOJKA

Crna Hronika -

Mladić i devojka iz Zaječara, inače oboje narkomani, uhapšeni su juče zbog sumnje da su 18. februara ubili deviznog penzionera Slobodana Zdravkovića (76) u njegovoj kući u Pop Lukinoj ulici u Zaječaru.

- Nakon istrage i pregledanih video-snimaka iz grada, najpre je uhapšen mladić, a potom i njegova devojka. Njega je uhvatila kamera kada je prolazio pored kuće ubijenog Zdravkovića - kaže izvor istrage i dodaje:

- Mladić je preskočio ogradu kuće, dok je njegova devojka držala stražu. Provalio je u kuću i nekoliko puta udario Slobodana tupim predmetom. Potom je onesvešćenom čoveku vezao ruke na leđa, stavio selotejp preko usta, pa ga pretukao nasmrt.

Pretučen  do smrti...  Zdravković
Pretučen do smrti... Zdravkovićfoto: Privatna Arhiva

Motiv zločina je svađa oko motorne testere. - Slobodan j dedi ubice pre nekoliko dana navodno prodao motornu testeru i automobil. Kupac ga je ga je optužio da je testera pokvarena, a Slobodan je odbijao da mu vrati novac.

Pretpostavlja se da je mladić bio u apstinencijalnoj krizi i da mu je bio potreban novac, pa je zbog toga upao u Zdravkovićevu kuću.

Kurir.rs/ S. A. B. Foto: Kurir/Suzana Božinović, Privatna Arhiva

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track