SIN NAŠAO MRTVU MAJKU PA SE OBESIO: Novi detalji PORODIČNE TRAGEDIJE u Zemunu! Živeli su sami i bili veoma vezani
Foto: Zorana Jevtić

HOROR U POrodičnoj kući

SIN NAŠAO MRTVU MAJKU PA SE OBESIO: Novi detalji PORODIČNE TRAGEDIJE u Zemunu! Živeli su sami i bili veoma vezani

Crna Hronika -

Slavko B. (60) presudio sebi kad je video da je majka Milka (85), s kojom je sam živeo, preminula

Slavko B. (60), koji je navodno zaposlen na Poljoprivrednom fakultetu, pronađen je obešen juče po podne u porodičnoj kući u Zemunu, a u drugoj prostoriji otkriveno je telo njegove majke Milke (85), koja je, kako se pretpostavlja, umrla prirodnom smrću. Kako nezvanično saznajemo, tela je otkrila policija oko 14 časova, pošto ih neko vreme niko nije viđao, što je prijavila njihova rođaka.

foto: Zorana Jevtić

Rođaci zvali policiju - Rođaka je došla s policijom i ušli su u kuću na Vojnom putu. Prvo je pronađeno telo Milke, koja je bila u jednoj prostoriji u krevetu i za koju se veruje da je umrla od starosti, a u pomoćnom objektu nađen je obešen njen sin Slavko. Tela nesrećne porodice prebačena su na obdukciju, koja će tačno pokazati od čega su umrli, ali i kad je smrt nastupila - kaže naš izvor iz istrage i napominje da je u istom dvorištu stanovao Slavkov brat sa ćerkom. Komšije ove porodice kažu da su njih dvoje dugo živeli sami i da su bili veoma vezani.

Sličan slučaj Izbo se pored majčinog leša Pre tačno tri godine policija je u stanu u Kotežu pronašla tela Jasminke S. i njenog sina Dragana. Naime, sumnjalo se da je starica preminula prirodnom smrću u krevetu, a kad je sin došao i video šta se dogodilo, pozvao je rođenog brata, a potom se nožem ubo u srce. Na telu starice nije bilo nikakvih povreda, a pored Dragana pronađen je kuhinjski nož. Kako su ispričale komšije, njih dvoje su dugo živeli sami, a Jasminka je dugo bila bolesna pa ju je sin negovao.

- Slavko je brinuo o majci, a verovatno je, kad video da je ona preminula, odlučio da presudi sebi ne znajući šta će od tuge. Njemu je verovatno život bez majke bio smak sveta, nije mogao da podnese da nastavi dalje kad nje nema. Milka je bila divna žena, slabo se kretala, poslednjih 10 godina nije izlazila i bila je upućena na njega. Mnogo smo se potresli - pričaju komšije: - Život im nije bio lak, ovo je strašna porodična tragedija. Inače, Milka je imala penziju, koju je nasledila od muža - dodali su naši sagovornici.

foto: Zorana Jevtić

Miran i povučen Prema rečima našeg izvora s Poljoprivrednog fakulteta, Slavko je dugo bio zaposlen u ovoj visokoškolskoj ustanovi.

- Radio je na katedri za odgajivanje i reprodukciju domaćih i gajenih životinja, do pre desetak godina, kad je postao rukovodilac zadužen za higijenu. Bio je izuzetno miran i povučen čovek, znali smo da stanuje s majkom i da su mnogo vezani. Slavko je pre desetak dana otvorio bolovanje i od tada ga niko nije video ni čuo - kazao je izvor Kurira sa ovog fakulteta.

Kurir je juče pokušao da stupi u kontakt sa upravom Poljoprivrednog fakulteta, ali nismo uspeli u tome. Kurir.rs/J. Ivić - B. Travica

Foto Zorana Jevtić

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track