VRANJANCI IZBODENI U CENTRU NIŠA: Tuča u Obrenovićevoj ulici, hitno operisani mladići
Foto: Profimedia

haos!

VRANJANCI IZBODENI U CENTRU NIŠA: Tuča u Obrenovićevoj ulici, hitno operisani mladići

Crna Hronika -

Vranjanci N. S. (20) i M. S. (20) izbodeni su nožem u tuči koja se desila noćas oko 4 časa u Obrenovićevoj ulici, ispred zgrade broj 2, u strogom centru Niša.

Oni su noćas zbrinuti u Kliničkom centru u Nišu sa ubodnim ranama, i trenutno nisu neposredno životno ugroženi.

- N. S. je zadobio ubodnu ranu na trbuhu sa desne strane. Odmah nakon dijagnostike je hitno operisan i smešten u intenzivnu negu Klinike za anesteziju i intenzivnu terapiju KC Niš. Neposredno nije životno ugrožen, svestan je i komunikativan, diše spontano i vitalni parametri su u granicama normale. Pacijent M. S. je zadobio ubodnu ranu sa desne strane grudnog koša i ubodnu ranu na gluteusu desno. Takođe hitno operisan i smešten u intenzivnu negu Klinike za anesteziju i intenzivnu terapiju KC Niš. Neposredno nije životno ugrožen, svestan je i komunikativan, diše spontano i vitalni parametri su u granicama normale - kažu u Kliničkom centru u Nišu.

MUP: Uhapšeno dvoje

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Nišu, uhapsili su A.I. (1998) i P.S. (1993) iz Niša, zbog postojanja osnova sumnje da su izvršili krivična dela teška telesna povreda i učestvovanje u tuči.

Sumnja se da su se oni, jutros na ulici, verbalno, a potom i fizički sukobili sa dvojicom muškaraca i tom prilikom im naneli ubodne rane oštrim predmetom. Osumnjičenima je određeno zadržavanje do 48 časova i oni će uz krivičnu prijavu biti privedeni Osnovnom javnom tužilaštvu u Nišu.

Kurir.rs/blic.rs/B.J.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track