SNIMAK KOJI JE ŠOKIRAO JAVNOST Kamera zabeležila brutalnu LIKVIDACIJU JOVICE RADONJIĆA PRE 5 GODINA! UZNEMIRUJUĆI VIDEO
Foto: Printscreen

slučaj konačno razrešen

SNIMAK KOJI JE ŠOKIRAO JAVNOST Kamera zabeležila brutalnu LIKVIDACIJU JOVICE RADONJIĆA PRE 5 GODINA! UZNEMIRUJUĆI VIDEO

Crna Hronika -

Jovica Radonjić izrešetan je u aprilu 2015. godine na Zvezdari ispred zgrade u kojoj je živeo.

Nepoznati napadač je ispalio rafal na Radonjića, a tom prilikom je teško ranjen i Miloš M. . Prema pričama očevidaca ovog zločina, Radonjić i Miloš su se do platoa ispred zgrade, u kojoj je ubijeni živeo sa devojkom dovezli crnim terencem marke "ševrolet". Kada su izašli iz vozila, na njih je zapucao mlađi muškarac, koji je imao navučenu kapuljaču.

- Čuo sam najmanje devet prasaka. Moj drug je pomislio da deca bacaju petarde. Međutim, ubrzo se ispostavilo da je bio vatreni obračun. Kako smo saznali kasnije od nekih komšija, jedan muškarac je ubijen, a drugi je krvavih nogu ostao da sačeka Hitnu pomoć - rekao je tada za Kurir jedan od stanara okolnih zgrada.

- Sedela sam u stanu s kumom i gledala video-nadzor. U tom trenutku videla sam supruga kako s vozačem prilazi stanu. Vraćao se iz rodne Kule. Izašao je iz kola i tad mu je prišao neki mladić. Pomislila sam da je komšija, ali je on izvadio pištolj i zapucao ka Jovici, pa potom i u Miloša. Istrčala sam napolje i pozvala Hitnu pomoć - kaže za Kurir Violeta Radonjić, supruga Jovice Radonjića (35), koji je ubijen preksinoć ispred svoje zgrade u Ulici Ante Bogićevića na Zvezdari.U novembru je bio otet- Eto šta sam dočekala, da posle godinu i po palim mužu sveću - kroz suze nam govori Violeta.

Pre nego što je ubijen razgovarao je i sa svojim ocem i kumom koji je čuo poslednje Jokamera vičine reči: Šta je šta me gledaš!, a zatim i pucnje

Radonjić je upucan u grudi i od zadobijenih povreda preminuo je na licu mesta, dok je Miloš M. posle ranjavanja prebačen na VMA.

Radonjić i ranjeni Miloš M. su bili već poznati policiji zbog više krivičnih dela, između ostalog i zbog trgovine narkoticima, a Radonjića su pojedini mediji dovodili u vezu sa novosadskom kriminalnom grupom "Firma" Miladina Suvajdžića, zvanog Ðura Mutavi, koji je za račun "zemunskog klana" rasturao narkotike na teritoriji pokrajine i koji je trenutno svedok saradnik u procesima protiv zemunskog klana i grupe Firma.

Grupa "Firma" je bila suprotstavljena takozvanom "veterničkom klanu", na čijem čelu je bio Nenad Opačić, koji je ubijen u februaru 2015. Radonjić je, takođe, bio osumnjičen za ubistvo pripadnika grupe "bokseri" Uglješe Ljubojevića februara 2003, člana Opačićeve grupe, ali nije bio optužen za to ubistvo. On je u žižu javnosti ponovo dospeo u decembru 2014. kada je sa još petoricom muškaraca uhapšen u kafiću "Muzeum" u centru Beograda, zbog sumnje da se bavi poslovima vezanim za narkotike, i tom prilikom je kod njih pronađeno oružje.

Kurir.rs

Foto printscreen YT

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track