NOVOSAĐANIN TEŠKO POVREĐEN POSLE SKOKA SA DRUGOG SPRATA: Drogirao se sa devojkom, kad mu je pozlilo ona zvala tatu
Mesto pada... Filip B. nađen ispred ove zgrade, Foto: Kurir/Slađana Stojanović

JEZIVO

NOVOSAĐANIN TEŠKO POVREĐEN POSLE SKOKA SA DRUGOG SPRATA: Drogirao se sa devojkom, kad mu je pozlilo ona zvala tatu

Crna Hronika -

Drama - Filip B. (21) bio s devojkom u stanu kad mu je pozlilo, a pošto je došao sebi, iznenada se bacio na glavu s drugog sprata

Filip B. (21) iz Novog Sada zadobio je teške povrede nakon što je u noći između nedelje i ponedeljka nag skočio kroz prozor stana na drugom spratu zgrade u Ulici Milana Savića!

Kako saznajemo, drama se dogodila oko dva sata posle ponoći, a mladić je bio u stanu sa svojom devojkom A. D. (18) kada mu je pozlilo.

Zvala tatu

- Sumnja se da su njih dvoje tokom večeri konzumirali narkotike. Filipu je u jednom trenutku postalo jako loše i otišao je do kupatila. Međutim, tamo je pao. Preplašena devojka nije znala šta da radi i kako da mu pomogne, pa je pozvala svog oca, koji živi u istoj zgradi, samo sprat niže - objašnjava naš izvor.

Prema jednoj verziji događaja, čovek je brzo došao i zatekao mladića kako leži bez svesti i bez odeće.

- Pokušao je da pomogne momku svoje ćerke, pozvao je i Hitnu pomoć. Međutim, Filip B. se u jednom trenutku osvestio, ustao sa poda, došao do prozora i iznenada se bacio kroz njega. Prema drugoj verziji, Filip je iskočio kroz prozor pre nego što je otac njegove devojke došao - kaže sagovornik i dodaje da je mladić pao na beton, i to direktno na glavu.

Ilustracija
Ilustracijafoto: Shutterstock

- Ekipa Hitne pomoći brzo je stigla u Ulicu Milana Savića. Nag mladić ležao je na pločniku, zbrinut je na licu mesta i prevezen u bolnicu - kaže izvor.

Iz KC Vojvodina, gde je povređeni Filip B. smešten, kažu da je on primljen sa teškim povredama.

- Ima povrede glave, grudnog koša i trbuha. Pacijent je trenutno u stabilnom stanju - rekli su iz Kliničkog centra.

Pokrenuta istraga

Više tužilaštvo pokrenulo je istragu, a kako saznajemo, policija je u stanu u kom su boravili Filip B. i A. D. pronašla marihuanu.

- I mladiću i devojci uzeti su krv i urin na analizu kako bi se utvrdilo da li su koristili marihuanu ili neke druge narkotike, usled čega je momku pozlilo - kaže izvor i dodaje:

- Moguće je da je on dobio halucinacije od narkotika, zbog čega je iskočio kroz prozor.

Otac devojke

HVALA I DOVIĐENJA

Otac, koga je A. D. zvala u pomoć, juče nije hteo da komentariše nemili događaj, već je samo rekao: „Hvala i doviđenja!“ Komšije tvrde da nisu čule ništa.

- Ne znamo da se bilo šta dogodilo u našoj zgradi. Verovatno smo svi spavali jer je bilo kasno - rekao je izvor.

Kurir.rs/ Slađana Stojanović Foto: Kurir/Slađana Stojanović

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja