SRPSKU MANEKENKU TURČIN UNAKAZIO OD BATINA! Pretučena Tanja Đukić: Nadam se da će ga poslati u zatvor!
Optuženi i žrtva... Tortop i Đukićeva, Foto: Printscreen/Instagram

SUĐENJE

SRPSKU MANEKENKU TURČIN UNAKAZIO OD BATINA! Pretučena Tanja Đukić: Nadam se da će ga poslati u zatvor!

Crna Hronika -

Sve vreme je gledao u pod. Poveo je tri svoja svedoka, koja su ispričala laži i koje ja nikad ranije nisam videla. Oni su dali različite iskaze, pa se nadam da će se dokazati da ne govore istinu, rekla je Tanja Đukić

Pred sudom u Istanbulu juče je započelo suđenje producentu Čargiju Tortopu (45) za zversko prebijanje njegove tadašnje devojke Tanje Đukić (25), koje se dogodilo 2. juna prošle godine u Istanbulu.

Kako Kurir saznaje, optuženi Tortop je na jučerašnjem ročištu predložio tri svedoka, dok je Srpkinja sudu dostavila dokaze koji dokazuju da je dobila batine.

Tanja Đukić, koja je inače manekenka, rekla je juče za Kurir da bivši dečko nije smeo ni da je pogleda u sudnici.

- Sve vreme je gledao u pod. Poveo je tri svoja svedoka, koja su ispričala laži i koje ja nikad ranije nisam videla. Oni su dali različite iskaze, pa se nadam da će se dokazati da ne govore istinu. Nadam se da će sudija Tortopa poslati u zatvor - rekla je Tanja i dodala da je nastavak suđenja zakazan za 7. maj.

Kako je manekenka ranije ispričala, tadašnji dečko ju je toliko tukao da se ona upiškila od bolova, kao i da joj je krv šikljala iz nosa, usta i uva.

Ukoliko sud dokaže da je optuženi kriv, čeka ga kazna od dve do sedam godina zatvora.

Kurir.rs/ B. T. Foto: Printscreen/Instagram

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track