DEDA NAPISAO NARODNJAČKI HIT, A UNUKA UNAKAZILA DEVOJKU U KLUBU: Fejsbuk otkriva zašto je Ela isekla lice Aleksandri?
Foto: Printscreen/Facebook

rat pribojaca i prijepoljaca

DEDA NAPISAO NARODNJAČKI HIT, A UNUKA UNAKAZILA DEVOJKU U KLUBU: Fejsbuk otkriva zašto je Ela isekla lice Aleksandri?

Crna Hronika -

Dok legendarni tekstopisac Ruždija Krupa (82) narodnjacima piše pesme, među kojima je hit "Mali mrav", njegova unuka Ela A. staklenom čašom je Aleksandri Đ. (18) unakazila lice!

Protiv Ele se u Osnovnom javnom tužilaštvu u Prijepolju vodi istraga zbog sumnje da je u noći između 8. i 9. februara napala Aleksandru u noćnom klubu u Prijepolju, ali se tereti samo za lake povrede, iako je žrtva ostala gotovo bez pola nosa. Nasilnica je posle saslušanja kod tužioca puštena da se brani sa slobode, a onda se uživo oglasila na Instagramu i najopuštenije obavestila 6.000 svojih pratilaca o tome šta je uradila!

Kako se saznaje, Ruždija Krupa, književnik i tekstopisac poznatih narodnih pesama, među kojima je i čuveni "Mali mrav", Elin je deda. Prema rečima očevidaca, Ela je iz čista mira nasrnula na Aleksandru i čašom joj isekla nos i bradu, zbog čega je završila u Hitnoj pomoći na ušivanju.

- Ela je veoma problematična i samo sramoti svoju uglednu porodicu. Legendarni tekstopisac joj je deda s majčine strane. Majka Dženana je poštovana nastavnica u školi u Prijepolju, a radi i u sudu kao prevodilac za srpsko-bošnjački jezik, dok joj otac Džemal, poznat pod imenom Džemo, taksista u Prijepolju. Ona odranije ima dosije u policiji. Neverovatno je da bez stida potvrđuje da je napala Aleksandru kad god je neko pita - navodi izvor blizak istrazi.

Kako se saznaje, Aleksandra je žrtva rata između Pribojaca i Prijepoljaca.

- Na profilu Aleksandrine mlađe sestre, izvesna S. H. je napisala: „To je zauzvrat. Pribojci su odsekli uvo Prijepoljcu, a sad je Pribojki isečen nos, pa su sada 1:1“.

Aleksandra živi u Prijepolju, ali su joj majka i deda iz Priboja, pa je moguće da je zbog toga bila na meti nasilnice. Neko je pak S. H. na Fejsbuku odgovorio: "Pričamo o ljudima, skoro deci! Mi smo u 21. veku, kakvo crno 1:1“.

Aleksandrino psihičko zdravlje je narušeno, pošto su fotografije njenog ušivanja dospele prvo do nasilnice, a posle toga su se širile po društvenim mrežama.

- Doktorka je Aleksandri ušila nos i bradu pa je tražila da joj fotografiše šav na bradi. Aleksandra je pristala, misleći da je to uobičajena procedura. Međutim, pored doktorke je stajala devojka koja s Elom stažira u Hitnoj pomoći i privatno se druži s njom. Ona je takođe slikala devojku i fotku poslala Eli. Ubrzo je slika osvanula na društvenim mrežama, što je Aleksandru psihički uništilo - kaže sagovornik lista "Alo".

Deda pisao tekstove za najveće narodnjake

Ruždija Krupa rođen je u Pljevljima 1938. godine, a najviše je stvarao u Priboju. Član je Udruženja književnika Srbije, a sedamdesetih godina je sarađivao sa vodećim jugoslovenskim kompozitorima i pevačima. Muziku na njegove stihove pisali su muzičari poput Miodraga Todorovića Krnjevca, Radojke Živković, Dragana Aleksandrića, Novice Negovanovića. Među najpoznatijim hitovima su "Jedna reka u mom kraju“, "Ko se jednom napije vode sa Baščaršije“ i "Prođe leto trideseto“.

Osnovni sud: Majka Ele A. ne radi kod nas

Osnovni sud u Prijepolju tvrdi da majka Ele A. nije sudija tog suda. U dopisu koji je potpisao Mileta Bezarević, vršilac funkcije predsednika Osnovnog suda u Prijepolju, ističe se da niko od sudija ovog suda nema ćerku pod tim imenom.

(Kurir.rs/Alo)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja