NASILNIK S DOBERMANOM NAPAO ŽENU! Radnice sadile cveće u parku, muškarac napravio haos u Nišu!
Foto: Kurir/M.S.

nasilje

NASILNIK S DOBERMANOM NAPAO ŽENU! Radnice sadile cveće u parku, muškarac napravio haos u Nišu!

Crna Hronika -

Nasilnik M.R.(38) iz Niša uhapšen je jer je istukao službenicu Javno komunalnog preduzeća „Medijana“, M.V. (41) koja je rukovodila poslom zasada cveća na Trgu kralja Aleksandra u ovom gradu.

On se tereti da je izvršio krivično delo nasilničko ponašanje.

- Sumnja se da je on juče na ulici, nakon verbalne rasprave, fizički napao četrdesetjednogodišnju sugrađanku, saopštila je policija.

Kako nezvanično saznajemo, on je šetao svog dobermana u parku kada se incident dogodio.

- M.R. je šetao psa, a radnice „Medijane“ su sadile cveće na već izriljanim kockama u zemlji. Tada je doberman ušao među tek posađeno cveće i šetao se po toj maloj parceli. Žena koja je sadila cveće mu je prigovorila, a njena šefica M.V. kao poslovođa je prišla i upozorila ga da ukloni psa odatle. Tada je on udario M.V. i spale su joj naočare, a ona se zateturala i pala. Što je najgore, žena je insulinski zavisnik i na grudima ima pumpicu koja joj je u tom trenutku ispala. Odmah je pozvana Hitna medicinska pomoć koja je odvezla u Klinički centar – kazala nam je osoba upoznata s ovim slučajem.

Osumnjičenom M.R. je određeno zadržavanje do 48 časova i on će, uz krivičnu prijavu, biti priveden Osnovnom javnom tužilaštvu u Nišu.

M.S.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track