LIKVIDACIJE NAVIJAČA I ŠKALJARACA SU POVEZANE! Egzekutor iz Beograda učestvovao i u krvavom ubistvu u Atini?!
Surovo... Nepoznati ubica likvidirao Kiću pred mnogobrojnim svedocima, Foto: Screenshot, Privatna Arhiva, facebook

OTKRIVAMO

LIKVIDACIJE NAVIJAČA I ŠKALJARACA SU POVEZANE! Egzekutor iz Beograda učestvovao i u krvavom ubistvu u Atini?!

Crna Hronika -

Izvor iz istrage tvrdi da su netačne spekulacije pojedinih medija da je ubica Ljubomira Kiće Markovića sin jednog srpskog biznismena

Likvidacije vođe Partizanove navijačke grupe Alkatraz Ljubomira Markovića Kiće (39) početkom novembra prošle godine i dvojice vođa škaljarskog klana u januaru u Atini povezane su, prema sumnjama istražitelja.

Kako izvor Kurira iz istrage otkriva, u toku je pretkrivični postupak protiv osobe čiji identitet još uvek nije utvrđen, zbog sumnje da je ta osoba učestvovala u ubistvu Markovića u Beogradu i Igora Dedovića i Stevana Stamatovića u Atini.

Indicije

- Postoje indicije da su dve likvidacije u dve različite države povezane, a ne isključuje se mogućnost da je ubica navijača u Beogradu učestvovao u ubistvu u Atini. U toku su veštačenja i analize prikupljenih dokaza s mesta zločina u Beogradu, koji će biti upoređeni s tragovima koje je pronašla grčka policija u Atini - kaže izvor iz istrage.

On naglašava da zasad nema raspisane poternice za osumnjičenim, koji se vodi kao N. N. lice. - Netačno je da je za ubicom raspisana poternica, jer se ne zna ko je on, a takođe su netačne spekulacije, koje su se pojavljivale u pojedinim medijima, da je ubica Ljubomira Markovića sin jednog srpskog biznismena - kaže izvor iz istrage.

Prema operativnim saznanjima, ista osoba, čiji identitet nije poznat, stoji iza ubistva Ljubomira Markovića Kiće u Beogradu i Igora Dedovića i Stevana Stamatovića u Atini

PAŽNJA! UZNEMIRUJUĆI SNIMAK

Podsetimo, Marković je ubijen 1. novembra prošle godine, u Ulici Grčića Milenka kad je izašao iz balona za mali fudbal, i to pred brojnim svedocima. Zločin su snimile kamere.

Snimak

- Na snimku se vidi kako Marković silazi niz stepenice i s grupom momaka čeka da pređe ulicu. Tada mu s leđa, ubrzanim koracima, prilazi muškarac s kapuljačom. Marković se okreće ka njemu i kad ga je pogledao, počinje da trči preko ulice, ali je napadač uspeo da ga sustigne i puca u njega. Kad je navijač pao, ispalio je u njega još dva hica, pa pobegao - podseća sagovornik Kurira šta su zabeležile kamere.

Ubistvo škaljaraca u Atini

ČETVORICA PUCALA

foto: printscreen Proto thema

Igor Dedović i Stevan Stamatović ubijeni su 19. januara u jednom atinskom restoranu naočigled supruga i maloletne dece. Istragom je utvrđeno da su četvorica napadača s kapuljačama, obučena u vojničke pantalone, ušla u pun lokal. Dvojica su izvadila oružje i izrešetala Crnogorce, dok su dvojica stajala i motrila na goste. Posle krvavog pira otišli su do automobila koji ih je čekao. Očevici su izjavili da se jedan od njih Dedoviću obratio na srpskom jeziku.

Kurir.rs/ ekipa kurira Foto: Screenshot, Privatna Arhiva, facebook

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track