RADNICI SKINULI 168.000 SA RAČUNA NIŠLIJKE: Žena primetila da joj novac nestaje, a onda je otkrivena PREVARA
Foto: brisanje

sledi im sud!

RADNICI SKINULI 168.000 SA RAČUNA NIŠLIJKE: Žena primetila da joj novac nestaje, a onda je otkrivena PREVARA

Crna Hronika -

Četvorica radnika "Pošte Srbije" biće krivično gonjeni jer su sa namenskog računa jedne Nišlijke podigli 168.000 dinara. Oni su nelegalno podizali novac od juna do decembra 2017. godine misleći verovatno da žena neće primetiti da je novac nestao. Nakon njene žalbe sprovedena je istraga i protiv njih će policija podići krivične prijave, a neće biti uhapšeni do izlaska na sud.

- Sumnja se da su oni, kao zaposleni u Javnom preduzeću „Pošta Srbije“ u Nišu, od juna do decembra 2017. godine, više puta podigli novac sa namenskog računa oštećene. Oni su, kako se sumnja, na ovaj način pribavili imovinsku korist od oko 168.000 dinara, saopštila je policija.

Kako nezvanično saznajemo na tom takozvanom namenskom računu imalo je mnogo više novca, a žena dugo nije podizala ni dinara pa su se oni drznuli da "pozajme" koju paru.

Policija će po nalogu Posebnog odeljenja za suzbijanje korupcije Višeg javnog tužilaštva u Nišu, podneti krivičnu prijavu protiv ove četiri osobe iz Niša zbog postojanja osnova sumnje da u izvršile krivična dela zloupotreba službenog položaja i falsifikovanje službene isprave.

M.S.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track