PALO 6 ZRENJANINACA: Proizvodili i pakovali drogu, evo šta je nađeno kod njih
Foto: Carina Srbije

hapšenje

PALO 6 ZRENJANINACA: Proizvodili i pakovali drogu, evo šta je nađeno kod njih

Crna Hronika -

Uhapšena šestorica Zrenjaninaca, zbog sumnje da su proizvodili i dilovali drogu. Policija je u stanu K.D. pronašla 12 paketića heroina. Kod A. M. u stanu je nađena lovačka puška sa tri metka, pa će protiv njega biti podneta krivična prijava zbog prometa oružja.

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Zrenjaninu uhapsili su A. M. (1990), K. D. (1983) i Ž. B. (1983) iz okoline Zrenjanina, kao i G. M (1980), P. L. (1983) i A. R. (1979) iz Zrenjanina, zbog postojanja osnova sumnje da su izvršili krivično delo neovlašćena proizvodnja i stavljanje u promet opojnih droga.

Policija je kod A. M. pronašla osam paketića heroina, a u pretresu stana i drugih prostorija koje koristi, lovačku pušku i tri metka, pa će protiv njega biti podneta i krivična prijava, zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo nedozvoljena proizvodnja, držanje, nošenje i promet oružja i eksplozivnih materija.

U stanu koji koristi K. D, policija je pronašla 12 paketića heroina. Sumnja se da su njih dvojica A.M.i K.D. zajedno sa ostalih četvoro uhapšenih, prodavali narkotike na području Zrenjanina.

Po nalogu Višeg javnog tužilaštva, osumnjičenima je određeno zadržavanje do 48 sati nakon čega su, uz krivičnu prijavu, privedeni tužiocu.

N.H.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track