MODNI KREATOR NAPAO MLADIĆA (25) I POKUŠAO DA MU SKINE PIDŽAMU! Darko Kostić: Pogrešno sam odreagovao na provokacije
Foto: Vladimir Šporčić

Skandal: OGLASIO se POSLE PRIVOĐENJA

MODNI KREATOR NAPAO MLADIĆA (25) I POKUŠAO DA MU SKINE PIDŽAMU! Darko Kostić: Pogrešno sam odreagovao na provokacije

Crna Hronika -

Izvinjavam se zbog incidenta, ali posle svih laži koje sam preživeo, dobro je i sve prošlo. Više neću reagovati na provokacije, napisao je Kostić na svom Fejsbuk profilu

Kreator Darko Kostić (40), koji je u subotu ujutru priveden nakon što ga je Podgoričanin B. Z. (25) prijavio policiji da ga je napao u njegovom stanu u Ulici kneginje Ljubice u Beogradu i pokušao da mu skine pidžamu, oglasio se povodom incidenta.

Protiv Kostića i B. Z. podnete su krivične prijave zbog posedovanja narkotika, jer je u stanu pronađen spid i tablete „dijazepama“. - Ja jesam pogrešno odreagovao, i agresivno i nasilno, na provokacije, a nije trebalo, a sve ostalo je „copycat“! Ni prvima nije uspelo!

Izvinjavam se zbog incidenta, ali posle svih laži koje sam preživeo, dobro je i sve prošlo. Više neću reagovati na provokacije - napisao je Kostić na svom Fejsbuk profilu.

Podsetimo, B. Z. ispričao je policiji da je kreator došao kod njega u stan i doneo flašu soka, pa su popili po čašu.

- Njemu je odmah posle toga počelo da bude loše i tvrdio je da je gubio svest. Mladić je uspeo da pozove policiju, koja je tokom pretresa u džepu kreatora pronašla PVC kesicu, u kojoj se nalazio prašak za koji se sumnja da je spid i tablete „dijazepama“. Kreator je posle toga priveden u policijsku stanicu. Posle saslušanja je pušten - kaže naš izvor.

Kurir.rs/ J. I. Foto: Vladimir Šporčić

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track