ODVEO DEVOJKU U GARAŽU PA JE SILOVAO: Upotrebio nož da bi je napastvovao!
Foto: Shutterstock

Istraga: ZLOSTAVLJANJE U PARAĆINU

ODVEO DEVOJKU U GARAŽU PA JE SILOVAO: Upotrebio nož da bi je napastvovao!

Crna Hronika -

M. Š. upoznao žrtvu (26) kod kontejnera dok su skupljali otpad, pa je napao nožem

M. Š. (30) iz Paraćina određen je pritvor do 30 dana zbog sumnje da je silovao dvadesetšestogodišnju sugrađanku. Kao saznajemo, on nije poricao izvršenje krivičnog dela, ali je tvrdio da ništa nije učinio na silu.

- Nema zvaničnih podataka, kako su objavili pojedini mediji, da je silovana devojka sa posebnim potrebama, i to će biti provereno tokom istrage. Činjenica je da su se silovatelj i žrtva upoznali kod jednog kontejnera sakupljajući sekundarne sirovine.

Oboje su očigledno preživljavali od tog posla. Videli su se nekoliko puta pre napada. M. Š. je živeo sam, bez porodice, kao klošar, dugo vremena na ulici, gde ga je primetio jedan čovek iz Paraćina i dao mu garažu da u njoj preživi. Prilikom poslednjeg susreta kod kontejnera on je došao na ideju da devojku odvede u garažu. Nije sporna činjenica da je tamo upotrebio nož da bi je napastvovao - kaže sagovornik blizak istrazi.

Kako saznajemo, svojevremeno je otac M. Š. robijao zbog silovanja svoje ćerke, sestre M. Š., što je i razorilo porodicu.

M. Š. je bio dete ulice i nekoliko godina proveo je po popravnim domovima, odakle se ponovo obreo na ulicu i preživljavao sakupljanjem sekundarnih sirovina.

Kurir.rs/ Ž. I. Foto: Shutterstock

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track