NOVO HAPŠENJE ZBOG BRUTALNOG UBISTVA KOD KRUŠEVCA: Pastorak ubio očuha u trošnoj kući, a sad su isplivali novi detalji
Foto: RTK Kruševac

presudio mu udarcima u glavu

NOVO HAPŠENJE ZBOG BRUTALNOG UBISTVA KOD KRUŠEVCA: Pastorak ubio očuha u trošnoj kući, a sad su isplivali novi detalji

Crna Hronika -

Više javno tužilaštvo u Kruševcu proširilo je istragu o teškom ubistvu Igora I. (44), čije je telo pronađeno 21. novembra prošle godine u trošnoj kući u selu Konjuh, a prema saznanjima, osim N. Z., pastorka ubijenog, koji je odmah uhapšen zbog sumnje da je presudio očuhu, iza rešetaka se našao i njegov poznanik D. Ć. iz Žitorađe, za kojim je ranije bila raspisana poternica.

- U toku je istražni postupak koji se vodi protiv N. Z. i D. Ć. zbog sumnje da su kao saizvršioci izvršili krivično delo teško ubistvo - kaže javni tužilac Branislav Petrović i dodaje da će se po završetku istrage doneti odluka o podizanju optužnice.

foto: RTK Kruševac

Pastorak ubijenog N. Z. priznao je, prema nezvaničnim saznanjima, u prvim izjavama policiji krivično delo.

Ubijeni Igor I. živeo je u vanbračnoj zajednici sa majkom N. Z., Julijanom A. (50), u kući gde se i dogodilo ubistvo. Došlo je do rasprave, a Igor je u tuči koja je usledila podlegao ranama nanetim tupim predmetom po glavi.

- Žrtva je preminula u dnevnoj sobi, kod kreveta, ali pretpostavlja se da je borbe bilo i u drugim delovima kuće. Igor I. nije imao dece sa Julijanom, a iz prethodnog braka ima ćerku (17). Živeo je vrlo skromno, voleo je da pije, ali nije pravio probleme u Konjuhu. Meštani veruju da su problemi nastali kada je u kući počelo da na duži rok boravi više osoba.

Noć pre ubistva, Igor je viđen kako se tetura po selu, pa su meštani pretpostavili da je bio u alkoholisanom stanju i da je pijanstvo uticalo na to da, nažalost, bude žrtva posle surovih udaraca po glavi.

Igor I. je živeo u kući koju mu je ustupila porodica iz Konjuha. Neretko, meštani su mu pomagali, poklonili su mu komade nameštaja i šporet. Izdržavao se nadničenjem, uslužno je sekao drva i nije odbijao nijedan posao.

(Kurir.rs/Novosti/S.B./ FOTO: Printscreen RTK)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track