CARINICI SA HORGOŠA NAŠLI MIGRANTE U GEPEKU KOLA, A ONI POČELI DA BEŽE: U kolima nađena i oprema za drogiranje! (FOTO)
Foto: Uprava Carina Srbije

švercovanje narkotika

CARINICI SA HORGOŠA NAŠLI MIGRANTE U GEPEKU KOLA, A ONI POČELI DA BEŽE: U kolima nađena i oprema za drogiranje! (FOTO)

Crna Hronika -

Na graničnom prelazu Horgoš odvila se drama kada su policajci i carinici u gepeku automobila čeških registarskih oznaka otkrila dvojicu migranata a nakon toga i opremu za konzumiranje opijata i vagicu za njihovo precizno merenje.

"Prekršaj je otkriven kada je prilikom izlazne kontrole policija za detaljan pregled izdvojila „škodu oktaviju“ čeških registarskih oznaka, kojom su putovala dvojica čeških državljana vijetnamskog porekla, starih 29-godina. Nakon što su policijskom službeniku predali dokumenta, oni su želeći da izbegnu detaljan pregled, pokušali da pobegnu u pravcu Mađarske, ali ih je naša policija sustigla i vratila na prelaz Horgoš. Ubrzo je potvrđeno da su pokušali da pobegnu, jer su gepeku automobila skrivali dvojicu svojih sunarodnika sa privremenim boravkom u Republici Bugarskoj", piše u saopštenju Uprave carina Srbije.

foto: Uprava Carina Srbije

Dodaje se da je nakon pronalaženja ''slepih putnika'' automobil detaljno pregledan i u naslonu za ruke između prednjih sedišta pronađene tri lule za konzumiranje narkotika, na kojima su uočeni vidljivi tragovi praškaste materije za koju se sumnja da je kokain.

Pronađen je i upaljač za zagrevanje lula kao i vagica za precizno merenje droge.

(Kurir.rs/Foto: Uprava carina Srbije)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track