HOROR U RITU NA PALILULI Muškarac namamio dečaka (6), tražio mu da se skine a onda u garažu uletela majka! On uzeo žilet
Foto: Kurir

policijska akcija na paliluli

HOROR U RITU NA PALILULI Muškarac namamio dečaka (6), tražio mu da se skine a onda u garažu uletela majka! On uzeo žilet

Crna Hronika -

Užas: Detetu je prvo pokazivao na mobilnom svakojake fotografije pa mu zatražio da skine odeću, a onda se skinuo i on

BEOGRAD - U naselju Glogonjski rit na levoj obali Dunava, na beogradskoj opštini Palilula, jutros uhapšen Aleksandar P. (53) iz Padinske Skele zbog nedozvoljenih polnih radnji.

On je osumnjičen da je namamio 6-godišnjeg dečaka u improvizovanu sobu u garaži. Dečačiću je prvo pokazivao na mobilnom svakojake fotografije pa tražio od deteta da skine odeću i oralno ga zadovolji?! Skinuo je potom i svoju odeću pa se iživljavao nad detetom.

foto: Ana Paunković

Dečakova majka je u jednom trenutku primetila da joj deteta nema, uletela je u tu prostoriju i odmah uzela dete u naručje i istrčala odatle. Odmah je pozvala policiju, a osumnjičeni kada je video da dolazi policija pokušao je žiletom da iseče vene.

foto: Kurir TV Printscreen

Odmah je pozvana hitna pomoć. Mupkarac je prevezen u psihijatrijsku ustanovu dr Laza Lazarević, a dečačić je prevezen na Institut za majku i dete.

(Kurir.rs/TV Pink)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track