UŽAS! PEDOFIL MAMIO DECU HRČCIMA I PAPAGAJIMA: Pozvao dečaka (6) u garažu, svukao ga i terao na oralni seks!
Foto: Ana Paunković

seksualni Manijak

UŽAS! PEDOFIL MAMIO DECU HRČCIMA I PAPAGAJIMA: Pozvao dečaka (6) u garažu, svukao ga i terao na oralni seks!

Crna Hronika -

Jezivo: Čobanin Aleksandar P. (53) iz Padinske skele, koji je uhapšen zbog zlostavljanja dečaka (6), sumnjiči se i da je okupljao klince i pozivao ih da se igraju s njegovim ljubimcima

Policija proverava da li je Aleksandar P. (53), koji je uhapšen u Padinskoj skeli zbog sumnje da je seksualno zlostavljao dečaka (6) iz komšiluka, napadao i druge mališane u ovom beogradskom naselju!

Aleksandar P., koji čuva ovce u ovom naselju, namamio je dete s kojim živi u istom dvorištu u svoju garažu, svukao ga, terao na oralni seks i pokazivao mu nage fotografije, ali je majka čula zapomaganje sina i otela ga iz ruku napadača, posle čega je osumnjičeni isekao vene.

Obrisao slike

- Istražuje se da li je nesrećni mališan i ranije bio meta seksualnih napada svog komšije jer svedoci tvrde da je dečak često provodio vreme s Aleksandrom P. Naime, pregled je pokazao da dete nije povređeno, ali se utvrđuje da li ga je komšija neprimereno dodirivao ili fotografisao, kao što je to uradio pre nekoliko dana kada je uhvaćen! On je pre dolaska policije uspeo da obriše neprikladne slike iz telefona, ali će stručnjaci pokušati da povrate sadržaj telefona da bi videli da li je Aleksandar P. imao i druge fotografije - navodi sagovornik Kurira upućen u istragu.

Krvavo... Soba u kojoj je  manijak isekao  sebi vene
Krvavo... Soba u kojoj je manijak isekao sebi venefoto: Ana Paunković

Meštani su ispričali da su čuli da je njihov komšija zbog istog dela već hapšen. - Aleksandar P. je navodno odranije poznat po seksualnim napadima, tako da se proverava da li je u Padinskoj skeli, gde stanuje, napadao i drugu decu ili samo mališana s kojim živi u istom dvorištu! Navodno, on je pre petnaestak godina takođe dodirivao neko dete u naselju na Paliluli u kome je tada stanovao - priča naš izvor iz istrage:

Dolazili u kuću

- On je tada, prema rečima meštana, imao brojne sitne kućne ljubimce, kao što su hrčkovi i papagaji, kojima je mamio dečicu i okupljao ih u kući. Govorio im je da dođu kod njega da se igraju sa životinjicama. Deca kao deca, vole male životinje, pa su odlazila da ih vide i poigraju se.

Određen mu pritvor

ZANEMEO PRED TUŽIOCEM

Aleksandar P. juče je, kako nezvanično saznajemo, saslušan u Višem javnom tužilaštvu u Beogradu. - Navodno, on je odlučio da se brani ćutanjem. Posle saslušanja određen mu je pritvor do 30 dana - kazao je izvor Kurira.

J. S.

foto: Kurir
  • Aleksandar P. namamio dete u garažu u kojoj živi
  • Skinuo dete i sebe
  • Predlagao detetu oralni seks
  • Legao preko njega
  • Majka čula zapomaganje i spasla sina
  • Napadač isekao vene

Kurir.rs/ Jelena Ivić Foto: Ana Paunković

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track