UŽAS! IZBO PRIJATELJA ZBOG PESME: Besomučno ga ubadao nožem po stomaku, leđima i vratu!
Foto: Profimedia

UŽAS: POKUŠAJ UBISTVA U VELIKOM GRADIŠTU

UŽAS! IZBO PRIJATELJA ZBOG PESME: Besomučno ga ubadao nožem po stomaku, leđima i vratu!

Crna Hronika -

Krvava drama: Saša S. uhapšen zbog sumnje da je nožem ubo u vrat, stomak i leđa Željka I., s kojim je prethodno pio alkohol celog dana

Saša S. (50) iz Velikog Gradišta uhapšen je prekjuče zbog sumnje da je u svojoj kući nožem izbo prijatelja Željka I. (41) nakon svađe zbog muzike!

Kako saznajemo, sumnja se da su Saša S. i Željko I. sedeli kod Saše u kući, družili se, pili alkohol i slušali muziku. S njima u društvu bila je i Sašina ćerka, kao i još jedan poznanik, a među njima je u jednom trenutku izbila svađa.

Posvađali se

- Za stolom u kući se pilo i slušala se glasna muzika. Društvo je navodno pilo čitavog dana, a nastavili su da piju i kad je počeo policijski čas. Puštali su i glasnu muziku. Svako od njih je naručivao pesmu koja mu se sviđa. Međutim, dok su puštali muziku, Saša i njegova ćerka su se posvađali oko odabira pesama, pa je on nasrnuo na devojku - kaže naš izvor.

Prema njegovim rečima, Željko I. je tada skočio da ih razdvoji. - Govorio im je da se ne svađaju zbog gluposti, da će sve biti u redu, ali uzalud. Otac i ćerka su grmeli, cela kuća se tresla. Videvši da će Saša početi da bije ćerku, Željko se isprečio između njih i počeo je da se rve sa Sašom, koji je uspeo da dograbi nož iz kuhinje. Počeo je besomučno da ubada Željka po stomaku, leđima i vratu - kaže izvor i dodaje da je krv šikljala na sve strane. - Povređeni Željko je nekako uspeo da se otrgne pomahnitalom drugu i da izađe na ulicu. Počeo je da beži, ali se srušio nasred puta posle 20 metara. Onesvestio se jer je izgubio dosta krvi - kaže izvor.

Naš izvor kaže da je policiju i Hitnu pomoć pozvala majka osumnjičenog. - Lekari su zatekli Željka svog krvavog i bez svesti na ulici. On je smešten u požarevačku bolnicu. Povrede su okarakterisane kao opasne po život, ali je on trenutno u stabilnom stanju - dodaje sagovornik.

Određeno zadržavanje

Osumnjičeni Saša S. je uhapšen u svojoj kući i sumnjiči se za pokušaj ubistva. Njemu je određeno zadržavanje do 48 sati. - O slučaju je obavešteno i nadležno više tužilaštvo, koje će ispitati osumnjičenog, povređenog, ali i svedoke ove krvave tuče - dodao je izvor Kurira upućen u istragu.

Komšije iz ulice u kojoj se dogodio zločin kazale su da ranjenog Željka ne poznaju.

Koban alkohol

UBISTVO TOKOM POLICIJSKOG ČASA

Podsetimo, pre desetak dana u Rakovici Fadil H. je ubio Dejana J., s kojim je cele večeri pio. - Oni su u društvu pili tokom policijskog časa, a potom su se posvađali i potukli. U jednom momentu Dejan se popeo na mostić na reci Topčiderki, a Fadil ga je gurnuo, pa je on pao i stradao. Mladić je osumnjičen za ubistvo - kazao je naš izvor.

Kurir.rs/ Jelena Ivić Foto: Profimedia

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track