DRAMA U LOZNIICI: Sredovečni muškarac već satima stoji na krovu četvorospratnice GOVORI DA NIJE SAM JER JE S NJIM BOG
Ilustracija, Foto: Kurir/T.Ilić

užas

DRAMA U LOZNIICI: Sredovečni muškarac već satima stoji na krovu četvorospratnice GOVORI DA NIJE SAM JER JE S NJIM BOG

Crna Hronika -

LOZNICA – Nešto pre 20 sati večeras (3.4) je počela drama u centru Loznice, u Ulici Georgija Jakšića, gde je muškarac sa terase četvrtog sprata, prema svedočenju komšija, najpre izlazio na sims zbog čega su zbog mogućnosti da skoči na lice mesta stigli policija, vatrogasci i Hitna pomoć. Nadležni su odmah počeli pregovore sa njim.

Vatrogasci su isred zgrade postavili naduvani jastuk u slučaju da muškarac skoči, a nešto pre 22 sata su ga uklonili na njegov izričit zahtev. On neće da pusti nikoga u stan, a nisu pomogli ni pokušaji razgovora sa njegovom, prema rečima komšija, sestrom i stricem.

Jedan od stanara kaže da je tokom jučerašnjeg dana ovaj čovek puštao glasno duhovnu muziku zbog čega je na poziv komšija dolazila policija, a večeras je nastao novi problem. On povremeno izlazi na terasu odakle galami na policiju i vatrogasce, pominje Boga, pričest, svece, ikone, pravoslavlje i letenje paraglajdingom.

Na društvenim mrežama gotovo neprekidno preko telefona ide njegov lajv strime, u pozadini se čuje duhovna muzika, a vidi se da pije kafu i puši. Iz susednih zgrada stanari sa prozora posmatraju šta se dešava, a ima i onih koji su uprkos trajanju policijskog časa izašli ispred ulaza svojih zgrada.

Nešto pre 23 sata ova situacija još nije bila okončana, a nadležne službe su na terenu.

Ilustracija
Ilustracijafoto: Tihomir Ilić

T.Ilić

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track