POZADINA UBISTVA NAVIJAČA CRVENE ZVEZDE KOD PANČEVA: Marko (31) izboden, pa ostavljen na ulici da umre
Foto: Facebook

ZAJEDNO ROŠTILJALI

POZADINA UBISTVA NAVIJAČA CRVENE ZVEZDE KOD PANČEVA: Marko (31) izboden, pa ostavljen na ulici da umre

Crna Hronika -

Dejan T. (20) iz Jabuke kod Pančeva sumnjiči se za ubistvo Marka Veličkovskog (31), dok se Marjan P. (45), otac troje dece, tereti za pomaganje!

Oni su svi zajedno roštiljali i pijančili u vreme policijskog časa na splavu na reci Tamiš, u Jabuci kod Pančeva, ali je iznenada izbio sukob, u kojem je Marko izboden i ostavljen da iskrvari nasred ulice.

Marko, inače poznat kao navijač Crvene zvezde, napadnut je u petak oko 21 kod splava na Tamišu, u Jabuci. Njega je policija samo pola sata pre ubistva navodno vratila kući zbog kršenja policijskog časa, ali je on ponovo otišao na splav, gde je bilo celo društvo.

"Osim Marka, Dejana i Marjana, tamo je bilo još muškaraca iz sela. Najtragičnije je što su se svi oni dugo poznavali i družili se. Dejan i Marjan su bili dobri sa Markom, a evo šta su uradili!", navodi naš izvor blizak istrazi i opisuje kako je izbila tuča.

"Dejan i Marjan su navodno počeli da biju Marka, posle čega se on otrgao i počeo da beži. Uhvatili su ga i Dejan je nesrećnom mladiću zadao fatalni ubodem nožem u stomak. Posle toga su ga ostavili kao psa, a pronašli su ga prolaznici!" kaže sagovornik "Aloa".

"U Jabuci su svi šokirani. Dejan je najobičniji balavac, dok je Marjan poljoprivrednik. Obrađivao je njive, uzimao ih u zakup. Ima porodicu i troje dece. Pijančili su svi zajedno, a na kraju su potegli nož na druga! To je za svaku osudu. Neki čak pričaju da je splav na kojem je izbio sukob u Marjanovom vlasništvu", ističe sagovornik.

Nije poznat razlog svađe koja je rezultirala ubistvom.

Dejanu T. i Marjanu P. je posle saslušanja određen pritvor .

(Kurir.rs/Alo)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja