ČUMETOV SIN SKLOPIO NAGODBU: Priznao da je udario Surčinca, izdržavaće 10 meseci kazne u kućnom zatvoru!
Foto: Printscreen Facebook, Dado Đilas

SAZNAJEMO

ČUMETOV SIN SKLOPIO NAGODBU: Priznao da je udario Surčinca, izdržavaće 10 meseci kazne u kućnom zatvoru!

Crna Hronika -

Boško Buha (29), sin prvog srpskog svedoka saradnika Ljubiše Buhe Čumeta priznao je danas u Trećem osnovnom tužilaštvu u Beogradu da je A. S., nekadašnjem telohranitelju njegovog oca naneo teške telesne povrede i sklopio s tužilaštvom sporazum na 10 meseci kućnog zatvora. Ukoliko sud prihvati nagodbu, Boško Buha biće pušten iz Centralnog zatvora.

Podsetimo, Boško Buha i sin Čumetovog brata Novaka, Nikola Buha (27), uhapšeni su 23. februara i Boško Buha je od tada u pritvoru, dok je njegov brat od strica u medjuvremenu pušten. Oni su se sumnjičili da su napali A. S.u Surčinu i udarili ga u glavu.

Pred Trećim tužilaštvom, saslušan je A. S. i prema nezvaničnim inforacijama, na saslušanju je ispričao da ga je pesnicom u glavu udario Boško Buha.

- Ispričao je da je udarac bio tokiko jak da je odmah pao na beton i udario glavom. Rekao je i da ga je Čumetov sin optužio da je snimao njihovu kuću po nalogu Buhine bivše žene Ivane. A. S. je međutim potvrdio da poznaje Ivanu ali da je dugo nije video i da nisu tačne optužbe Boška Buhe da ga je ona angažovala da obilazi i snima njihovu kuću kao i da to nije radio - kaže izvor Kurira.

(Kurir.rs/J. Spasić/foto Dado Đilas, Facebook)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track