KRISTIJAN NA SLOBODI: Posle osam godina Golubović izlazi iz zatvora!
Foto: Damir Dervišagić

Izlazi

KRISTIJAN NA SLOBODI: Posle osam godina Golubović izlazi iz zatvora!

Crna Hronika -

Aleksandar Kristijan Golubović u četvrtak će se naći na slobodi, pošto mu toga dana ističe kazna od osam godina zatvora, na koju je bio osuđen zbog trgovine drogom. Akter filma "Vidimo se u čitulji" i bivši učesnik rijalitija "Farma", kako Kurir saznaje, 16. aprila trebalo bi da napusti požarevačku Zabelu.

Golubović je, kako je Kurir pisao, nekoliko puta podnosio molbe za uslovni otpust, pošto je na to stekao pravo posle dve trećine odslužene kazne, ali mu Viši sud nije izašao u susret i svoju robiju morao je da odsluži do poslednjeg dana!

- Golubović je odslužio kaznu u potpunosti, nije imao skraćenje niti umanjenje ni jedan jedini dan - potvrdio je za Kurir Kristijanov advokat Gvozden Grgur.

foto: Privatna arhivana

Golubović je, podsetimo, bio uhapšen zbog organizovanja kriminalne grupe koja je trgovala heroinom od početka avgusta 2009. do 16. januara 2010., kada je uhapšen ispred Crkve svetog Marka u Beogradu. Policija je toga dana zaplenila 125 grama mešavine heroina i paracetamola, kao i jedan pištolj.

Pred sudom, Kristijan se branio da nije švercovao drogu iz Novog Pazara, već da je nabavljao ćevape i parfeme.

Kada u četvrtak bude izašao na kapiju zatvora, on će biti potpuno slobodan čovek. Kako za Kurir kaže jedan njegov poznanik, Golubović planira da se potpuno smiri i promeni život kada se bude našao na slobodi.

- Moguće je da će se vrlo brzo naći u jednom od dva aktuelna rijalitija, raspoložen je da zatvor zameni životom iza kamera i na taj način zaradi novac koji mu je potreban za život - otkriva naš sagovornik i dodaje da je ovaj bivši rijaliti učesnik psihički potpuno spreman da nastavi život u zatvorenom prostoru.

(Kurir.rs/J. Spasić/ foto Damir Dervišagić, Privatna arhiva)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja