PORODIČNA TRAGEDIJA U ČAČKU: Majku i sina ubila korona, sahranjeni zajedno!
Izgubio bitku s virusom... Dragan Jekić, Foto: Privatna Arhiva

tuga do neba

PORODIČNA TRAGEDIJA U ČAČKU: Majku i sina ubila korona, sahranjeni zajedno!

Crna Hronika -

Gubitak: Dragan Jekić preminuo pre četiri dana, a njegova majka Stanimirka preksinoć, Draganov otac nije mogao ni na pogreb

Dragan Jekić (55), predsednik Samostalnog sindikata Sloboda, koji je preminuo 12. aprila od korone, i njegova majka Stanimirka (81), koja je preminula od istog virusa u utorak uveče, sahranjeni su juče u 13 časova na groblju u Jezdini!

Stanovnike Čačka je vest o smrti Dragana Jekića i njegove majke Stanimirke veoma potresla, a nažalost, oboje su izgubili borbu s kovidom-19. Stanimirka je šesta žrtva korone u Čačku. Jekić je bio smešten u čačanskoj bolnici, a njegova majka preminula je u utorak uveče u KC Kragujevac, gde se nalazila na lečenju već neko vreme zbog teške infekcije respiratornih organa upravo zbog korone.

Slobodan Jelić, predsednik Saveza samostalnih sindikata Čačka i prijatelj pokojnog Dragana, rekao je za Kurir da Draganova majka Stanimirka nije ni saznala da je joj je sin preminuo, kao i da bi, i da jeste, prepukla od tuge. - Oni su zajedno sahranjeni. Preksinoć je preminula i njegova majka. Otac nije mogao prisustvovati sahrani, on nije zaražen, ali su mu rekli da se javi lekarima ako oseti simptome. Porodica je ovo teško podnela, Draganovi brat i sestra... Užas - naveo je Jelić.

Na sahrani su, zbog vanrednih okolnosti, bili samo najuži članovi porodice, troje kolega i sveštenik.

Kurir.rs/ M. B. Foto: Privatna arhiva

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track