DRAMA U SUBOTICI Sin pokušao da ubije oca: Dečak se predao policiji, otac u TEŠKOM stanju!
Foto: Shutterstock

haos

DRAMA U SUBOTICI Sin pokušao da ubije oca: Dečak se predao policiji, otac u TEŠKOM stanju!

Crna Hronika -

U Subotici se dogodila strašna tragedija, u kojoj je sin nožem pokušao da ubije oca, ali je otac sa teškom povredom zbrinut u subotičkoj bolnici, a kako nezvanično saznajemo povreda je opasna po život.

L.N.(16) nožem iznenada nasrnuo na oca Z.N. (54), koji je teško ranjen uspeo da pozove hitnu službu bolnice, i odmah je prevežen u Opštu bolnicu Subtica. Tamo mu je konstatovana teška povreda, koja je opasna po život.

Čovek je zbrinut a pozvana je policija, koja je zatekla tinejdžera zaključanog u sobi. L.N.(16) se zabarikidirao u svoju sobu i nije izlazio, a policijski tim je pokušao da pregovara sa njim, da otvori vrata.

Dečak nije hteo da se odmah preda, ali je posle dužeg razgovora uhapšen. U policiji su potvrdili incident, a za slučaj je nadležno Više javno tužilaštvo.

U Više javnom tužilaštvu potvrdili su, da će protiv tinejdžera L.N. biti podneta krivična prijava za pokušaj ubistva, a povrede koje je zadobio Z. N.

I dalje su opasne po život, a dalja istraga će pokazati šta je bio motiv sukoba sina sa ocem, koji je zbirnut sa teškom povredom u subotičkoj bolnici.

Dr Mirsad Maljanović iz Opšte bolnice Subotica potvrdio je za Kurir da je povređeni muškarac primljen u bolnicu u teškom stanju, s teškom povredom tkiva.

-Mušakarac 1966. godište je posle prijema na Hitnoj zbrinut i životno je stabilno za sada. On je zadobio ubodnu ranu, kako se tvrdi nožem. Rana je u predelu grudnog koša. Meka tkiva su mu najviše povređena, a nađen je vazduh u pleuralnom prostoru. Lekari na odeljenu hirurgije i dalje čine sve što je potrebno oko njegovog stanja, koje je trenutno stabilno, ali ne znamo za sada da li moglo doći do promena, kaže dr Mirsad Maljanović iz subotičke bolnice.

(Kurir.rs/N.H.)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track