TRAGEDIJA KOD SUBOTICE: Posle svađe tunejdžer (16) nožem IZBO OCA!
Foto: Super.info

ubo ga u grudi

TRAGEDIJA KOD SUBOTICE: Posle svađe tunejdžer (16) nožem IZBO OCA!

Crna Hronika -

SUBOTICA- U porodičnoj drami u Subotici, uoči vikenda, maloletni sin
L.N.(16) je iznenada nasrnuo nožem na oca Z.N.(54) i naneo mu
teške telesne povrede.

Otac je nekako uspeo da pozove hitnu pomoć, koja ga je odmah odvezla u subotičku bolnicu. Hirurzi su odmah operisali čoveka kome je nožem bila povređena plućna maramica. Ništa nije slutilo tog jutra na tragediju u porodičnom domu, u naselju Novo Selo u Subotici.

- Muškarac 1966 godište doveden je na hitan prijem u teškom stanju. On je zadobio ubodnu ranu u plućnu maramicu, pretpostavlja se nožem, povređena su mu meka tkiva a dijagnostikovan je i vazduh u pleuralnom prostoru. Odmah je odnet na Odeljenje hirurgije, a lekari su uradili potrebne opsvervacije.

Sada je njegovo stanje stabilno, a vitalno nije životno ugrožen, kaže za Kurir pomoćnik direktora za hirurški sektor subotičke bolnice dr Mirsad Maljanović.

Kako nezvanično saznajemo, incidentu je prethodila porodična svađa, a tinejdžer se posle napada na oca zaključao u sobu, i nije hteo da razgovara sa policijom koja je došla u kuću. Skoro jedan sat trajalo je ubeđivanje, dok dečak je pristao da izađe, a policija ga uhapsila, potvrđeno je za Kurir.

- I znenađeni smo bili kada policijska kola stala ispred kuće. Znamo da je komšija brinuo o tom sinu. Pričalo se i da je malo psihički dečak slabije, ali šta je dovelo do toga da uzme nož i nasrne na oca teško je i naslutiti. Sve nas je šokirao ovaj događaj, kaže meštanka iz komšiluka.

Nedavno se u Subotici dogodio sličan incident, u jednoj od zgrada u naselju Radijalac, sin je nožem napao majku učiteljicu, za koju su svi imali samo reči hvale.

Kurir.rs/N.H.

foto Super.info

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track