HOROR! DEVOJKU OTEO, ZLOSTAVLJAO I TRI DANA DRŽAO ZATOČENU U ŠUMI: Pretukao me je, vezao i ostavio da umrem!
Foto: Facebook

HOROR: ŽRTVA OSTAVLJENOG MUŠKARCA

HOROR! DEVOJKU OTEO, ZLOSTAVLJAO I TRI DANA DRŽAO ZATOČENU U ŠUMI: Pretukao me je, vezao i ostavio da umrem!

Crna Hronika -

Srđan M. (37) uhapšen je zbog sumnje da je oteo, zlostavljao i tri dana držao zatočenu u šumskoj kolibi bivšu devojku D. S. (53)

Srđan M. (37) iz sela Lazina kod Žagubice uhapšen je zbog sumnje da je oteo i držao zatočenu u kolibi bivšu devojku D. S. (53) iz Bora jer mu je slomila srce.

Osumnjičeni je 21. aprila presreo žrtvu i preteći joj gasnim pištoljem ugurao je u vozilo. Žena je na saslušanju detaljno opisala torturu. - Izlazila sam iz borske bolnice i nedaleko odatle me je oteo. Prislonio mi je pištolj na bradu i ugurao u kola. Pretio mi je, psovao me, bila sam prestrašena - navodno je ispričala D. S. i objasnila da je sa osumnjičenim ranije bila u vezi.

- Uradio je to jer sam ga ostavila, nije mogao da se pomiri s tim. Rekao mi je da dobro razmislim kako se on oseća otkako nismo zajedno - ispričala je. - Još dok smo bili u autu, molila sam ga da me pusti, ali ga je to još više razbesnelo. Skrenuo je s glavnog puta i vozio neasfaltiranim. Odvezao nas je duboko u šumu u jednu kolibu. Tamo me je izvukao, vukao me je po podu. Molila sam ga, ali uzalud - posvedočila je žrtva.

foto: Facebook

Kako je dalje ispričala tokom saslušanja, Srđan M. ju je uveo u kolibu i počeo krvnički da je tuče. - Šutirao me, bacao o zid, udarao pesnicama.Tako prebijenu me je zavezao i otišao. Ostavio me je u kolibi, nije se ni okrenuo. Da li je hteo da tu umrem od gladi i žeđi, ne znam - rekla je izmučena žena i dodala da je posle tri dana nekako uspela da se odveže. - Lutala sam šumom i nekako stigla do puta. Stopirala sam i zamolila čoveka koji mi je stao da me vozi u policiju - dodala je navodno ona.

Prema rečima našeg izvora, uhapšeni je najpre negirao otmicu i mučenje, ali je pritisnut dokazima na kraju sve priznao. Navodno je rekao da mu je D. S. slomila srce i da je želeo da joj se osveti.

Ko je uhapšeni

PREDSTAVLJA SE KAO ARKAN

Osumnjičeni Srđan M. na društvenim mrežama ima više različitih profila, a na nekima od njih se predstavlja i kao pokojni Željko Ražnatović Arkan, a na brojnim fotografijama koje je kačio dominiraju tigrovi. Na Fejsbuku je naveo i da radi u inostranstvu, kao i da je zaposlen u jednoj agenciji za obezbeđenje ljudi i objekata.

Kurir.rs/ S. A. B. - J. I. Foto: Facebook

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track