PODVIG PRIPADNIKA INTERVENTNE: Policajci izvukli čoveka iz plamena
Uleteli u vatru... Nikola Kilibarda i Mirko Kešeljević, Foto: Kurir/S.S.

UČINILI DOBRO DELO

PODVIG PRIPADNIKA INTERVENTNE: Policajci izvukli čoveka iz plamena

Crna Hronika -

Da nije bilo policajaca, moj muž i otac naše četvoro dece ne bi sada bio sa nama. Uleteli su u plamen i izvukli ga.

Ovo za Kurir kaže Sanja Hormiš iz Novog Sada, koja je umalo ostala bez muža Aleksandra u požaru koji je izbio u njihovom pomoćnom objektu.

Aleksandar  Hormiš
Aleksandar Hormišfoto: Facebook

Aleksandra su spasli pripadnici Interventne jedinice PU Novi Sad Nikola Kilibarda (28) iz Kule i Mirko Kešeljević (29) iz Vrbasa, koji su u četvrtak, idući na posao, ugledali plamen. - Bilo je oko 5.30. Dok sam čekao kolegu, video sam dim. Pozvao sam ga i

odmah smo otišli tamo. Probudili smo ukućane i isključili osigurače. Žena je zapomagala da joj nema muža - priča Kilibarda i dodaje da je ušao u objekat u plamenu. - Kod vrata sam video muškarca bez svesti, na stomaku. Pokušao sam da ga iznesem, ali nisam mogao sam. Prišao je njegov sin (16). Okrenuli smo ga na bok da se ne uguši - prepričava policajac: - Dok smo spasavali čoveka, nismo razmišljali o koroni, niti opasnosti. Samo nam je bilo važno da preživi.

Sanja Hormiš kaže da je policajce poslao sam Bog, pošto je požar buknuo dok su spavali, a da je njenog muža ošamutio dim kada je izašao, pošto ga je probudio lavež psa.

Kurir.rs/ S. S. Foto: Kurir.rs/ S. S.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja