NESREĆA U SELU KOD VRANJA: Muškarac (58) nastradao u šumi dok je sekao drva, pala mu grana na glavu
Foto: T.S.

tuga

NESREĆA U SELU KOD VRANJA: Muškarac (58) nastradao u šumi dok je sekao drva, pala mu grana na glavu

Crna Hronika -

Muškarac (58)iz Vranja nastradao je jutros u ataru sela Trstena u seči drva. PU Vranje slučaj je prijavljen oko 8 sati u ponedeljak . Prema navodima policije čovek je u ataru sela Trstena zadobio povrede kojima je podlegao. Policija je izašla na lice mesta i izvršila uviđaj po nalogu Višeg javnog tužilaštva u Vranju.

foto: T.S.

Na lice mesta izašla je i Hitna pomoć . Nesrećni čovek je prema nezvaničnim saznanjima Kurira u nedelju sekao drva pa mu je ostalo još malo. Otišao je sam jutros da završi posao do kraja, kada je i došlo do nesreće. U šumi dok je sekao drva na glavu mu je pala grana. Od zadobijenih povreda je preminuo.

Iz Višeg javnog tužilaštva potvrđeno je Kuriru da se radi o nesrećnom slučaju. Sa mesta nesreće čovek je odvežen bez svesti i bez znakova života u Zdravstveni centar gde su lekari mogli samo da konstatuju smrt. Nismo tražili obdukciju, jer smatramo da smrt nije u uzročnoj vezi sa nekim krivičnim delom, već se radi o nesrećnom slučaju, rečeno je Kuriru u Višem javnom tužilaštvu u Vranju.

(Kurir.rs, T.S.)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track