UŽAS U NOVOM SADU! STARAC SILOVAO DEČAKA (8): I njegova sestra (12) žrtva pedofila!
Mesto napada... Šumarak u Novom Sadu, Foto: Kurir/S.S., Shutterstock

SEKSUALNO ZLOSTAVLJANJE

UŽAS U NOVOM SADU! STARAC SILOVAO DEČAKA (8): I njegova sestra (12) žrtva pedofila!

Crna Hronika -

Jezivo: Prolaznici zatekli osumnjičenog M. J. (82) u šumarku sa spuštenim pantalonama, dok ga je mališan (8) oralno zadovoljavao

M. J. (82) iz Novog Sada uhapšen je preksinoć, nakon što su ga prolaznici zatekli kako u šumarku seksualno zlostavlja dečaka (8).

Prema rečima našeg izvora, nekoliko žena je prolazilo šumicom u jednom novosadskom naselju u četvrtak oko 19.30, kada su videle starca spuštenih pantalona i dečaka kako ga oralno zadovoljava.

Nađen kako šeta

- Prolaznice su vrisnule i počele da viču na dedu. Mališan je odmah otrčao, a M. J. je bez reči lagano navukao odeću i krenuo na suprotnu stranu - kaže izvor Kurira i dodaje da su prolaznice pozvale policiju, sačekale patrolu i objasnile im kuda je otišao starac, a kuda dečak.

Policija je ubrzo našla osumnjičenog kako šeta novosadskim naseljem.

- Nije se odupirao, niti je pitao zbog čega ga hapse. Ispričao je da se s dečakom slučajno sreo i da mu je on rekao da se posvađao s roditeljima, zbog čega je pobegao od kuće da bi bio sam - kaže sagovornik, napominjući da je mališan nađen sakriven u žbunju blizu mesta na kom se desilo zlostavljanje.

U pritvoru... Š. T. iz Novog Sada obljubio sestru dečaka
U pritvoru... Š. T. iz Novog Sada obljubio sestru dečakafoto: Screenshot

Osumnjičeni M. J. nije želeo da objasni kako je došlo do toga da ga dečak oralno zadovoljava.

- Na to pitanje je ćutao - dodaje izvor. Žrtva pedofila biće saslušana u prisustvu radnika Centra za socijalni rad, dok je uhapšenom pedofilu određeno zadržavanje do 48 sati.

Zlostavljao je doktor

Da stvar bude gora, i rođena sestra (12) zlostavljanog maloletnika bila je žrtva pedofila.

- Nju je navodno dve godine seksualno zlostavljao Š. T. (66), doktor sudske medicine iz Novog Sada. Š. T. je uhapšen u martu, nakon što je devojčica u školi zaboravila dnevnik u kome je napisala „da je čiku mazila po polnom organu, a posle toga joj je davao 2.000 ili 3.000 dinara“ - podseća izvor Kurira.

Istraga u toku

RODITELJI POD LUPOM

Naš izvor kaže da je zabrinjavajuće to što su dva deteta iz iste porodice bila žrtve pedofila.

- Trebalo bi ispitati i roditelje dece. U prvom slučaju devojčica je seksualno zadovoljavala starijeg muškarca, a zauzvrat je dobijala novac. Proverava se da li je i dečaku bilo plaćeno da zadovolji starca - kaže izvor Kurira upoznat sa slučajem.

Kurir.rs/ S. Stojanović Foto: Kurir/S.S., Shutterstock

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja