JEZIVA ISPOVEST NAPADNUTE TINEJDŽERKE IZ KALUĐERICE: Zgrabio me je s leđa, izgledao je kao đavo
Foto: Tamara Trajković

užas

JEZIVA ISPOVEST NAPADNUTE TINEJDŽERKE IZ KALUĐERICE: Zgrabio me je s leđa, izgledao je kao đavo

Crna Hronika -

Maloletnica (16) kaže da ju je A. R. (17) napao na ulici, oborio na asfalt, lupio joj šamar i stisnuo je za polni organ. Devojku je od manijaka spasao prolaznik

A. R. (17) uhapšen je u subotu nešto posle 18 sati u beogradskom naselju Kaluđerica zbog sumnje da je pretukao i pokušao da siluje maloletnicu (16) nasred ulice.

Napadnuta tinejdžerka (ime i prezime poznati redakciji) prepričala je za Kurir strahotu koju je preživela.

Uhvatio me za vrat

- Ispratila sam mamu na autobusku stanicu i vraćala sam se kući. Inače, otkad znam za sebe, uvek se okrećem za sobom dok hodam ulicom, naročito kad čujem korake, a ovo je bio prvi put da nisam to učinila - počinje svoju ispovest napadnuta devojka.

Kako kaže, dok je išla ulicom, pričala je telefonom, a u jednom trenutku ju je neko zgrabio. - Uhvatio me je otpozadi - jednom rukom za vrat, drugom za zadnjicu. Povukao me je i ja sam pala na leđa, a mobilni mi je ispao iz ruke. Počela sam da vrištim - priča potresena tinejdžerka i nastavlja: - U sledećem trenutku napadač je bio u klečećem položaju iznad mene i jako me pritisnuo na intimni deo tela preko garderobe. Toliko me je jako stisnuo da od bola nisam mogla noge da pomerim, gurala sam ga rukama i vrištala. Tada mi je iz sve snage udario šamar, verovatno da bih ućutala, ali ja sam vrištala iz sveg glasa.

Kako kaže, napasnik nije pokazivao nikakve emocije. - Delovao mi je kao sam đavo, monstrum. Mnogo sam se uplašila, nisam znala šta da radim. Trajalo je to nekoliko minuta, a potom je naišao automobil. Vozač se zaustavio i kada je to napadač video, pobegao je niz ulicu. Ne znam ko je čovek koji je naišao kolima, ali me je pitao kako sam, da li mi treba pomoć. Rekla sam mu da imam telefon i da ću zvati mamu. Plakala sam sve vreme - priča žrtva očiju punih suza i dodaje da želi da se zahvali nepoznatom spasiocu. - Ne znam šta bi bilo i dokle bi napadač išao da ga on nije sprečio u tome - rekla je.

foto: Tamara Trajković

I ranije napadao

Kako saznajemo, A. R. uhapšen je ubrzo posle napada u svojoj kući i u prisustvu majke saslušan je u policiji, gde je navodno priznao šta je uradio.

Majka žrtve kaže da planira da ode do majke osumnjičenog. - Čuli smo da je njemu ovo drugi napad i ako treba da se leči, pomoći ćemo i mi. Šta će biti kad napadne treću žrtvu, a ukoliko se ne bude lečio, to će se desiti - kaže majka napadnute devojke i dodaje: - Ne želim da razmišljam o tome da li ovako nešto može da se ponovi. Veče posle napada spavala sam sa ćerkom, sve vreme me je gurala od sebe, navukla je traumu.

Otac devojke Da sam ga zatekao, ubio bih ga

Otac napadnute devojke kaže da je u prvom trenutku, kad ga je supruga zvala, pomislio da mu je ćerku udario automobil. - Rekla mi je samo da je ćerku udario neki čovek. Uplakanu sam je zatekao kod komšinice. Nije znala da mi objasni šta se desilo. Kasnije, kad je policija došla, čuo sam dok je njima pričala. Da sam ga zatekao, ubio bih ga na mestu, ali sad čujem da mu ovo nije prvi put i da je već imao slično delo pre godinu dana u Rakovici - kaže otac.

Kurir / J. R.

Foto: Tamara Trajković

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track