POZNAT UZROK SMRTI BEBE IZ MARTONOŠA Ovo su ŠOKANTNI podaci sa obdukcije: U kući suze, bol i jauci
Foto: S.U.

tragedija

POZNAT UZROK SMRTI BEBE IZ MARTONOŠA Ovo su ŠOKANTNI podaci sa obdukcije: U kući suze, bol i jauci

Crna Hronika -

Telo devojčice V.F. iz Martonoša, koja je rođena pre manje od mesec dana pronađeno je u porodičnoj kući jedne višečlane porodice iz ovog sela kod Kanjiže.

Do smrti devojčice V.F. iz Martonoša kod Kanjiže, došlo je zbog sepse unutrašnjih organa. U pitanju je prirodna smrt na koju niko nije mogao da utiče.

To je Kuriru potvdio Branislav Rankov, zamenik višeg javnog tužioca u Subotici, koji je u subotu i obavio uviđaj. Još tada je uočeno da na telu bebe nije bilo vidljivih povreda.

Rezultati obdukcije obavljene u novosadskom Centru za sudsku medicinu potvrdili su da smrt nije nastupila nasilnim putem. U rodnoj kući B.F. majke malene V.F. rođene pre manje od meses dana, 14. aprila, suze, bol i jauci:

foto: S.U.

-Teško nam je. Svima nam je jako teško. Moja ćerka je i dalje u šoku. Ne može da se pomiri sa strašnom istinom. Nikako ne može da prihvati da je izgubila dete. Naša najmlađa unuka biće sahranjena u utorak, u 11 sati, na seoskom groblju u Martonošu- gušeći se od suza ispričaja je Gizela Cako, majka B.F. (23) iz Martonoša.

U ovom delu Bačke nezabeležena porodična tragedija dogodila se u subotu ujutru.

foto: S.U.

Mlada majka koja iz prethodnog braka ima dvoje maloletne dece, podojila je ćerkicu u pet sati ujutru. Kad je oko pola sedam htela da je ponovo podoji, primetila je da se iz kolica ne oglašava i da teško diše.

Za samo desetak minuta, iz Kanjiže je stiglo sanitetsko vozilo. Njen otac, Karolj Cako, preklinjao je ekipu Hitne službe da spasu njegovu najmlađu unuku. Oni su to i pokušali, ali pomoći za bebu, nažalost, nije bilo.

(Kurir.rs/S.U.)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track