Najnovije vesti

UBICA SA UZIJEM ULEĆE, SVI BEŽE GLAVOM BEZ OBZIRA! Škaljarac izbegao surovu likvidaciju! ZASTRAŠUJUĆI SNIMAK sa Vračara!
Foto: Screenshot

FILMSKE SCENE

UBICA SA UZIJEM ULEĆE, SVI BEŽE GLAVOM BEZ OBZIRA! Škaljarac izbegao surovu likvidaciju! ZASTRAŠUJUĆI SNIMAK sa Vračara!

Crna Hronika

Policija traga za muškarcem koji je u 18.30 časova s maskom na licu, naoružan automatskom puškom, ušao u kafić na Vračaru, a sumnja se da je došao s namerom da ubije muškarca koji je označen kao pripadnik škaljarskog klana.

Kako saznajemo, napadač je nosio crnu trenerku, a ispred lokala je parkirao skuter kojim je došao.

PAŽNJA! UZNEMIRUJUĆI SNIMAK

- U bašti kafića bilo je nekoliko desetina gostiju, a unutra tek nekoliko osoba.

Kad su videli da muškarac kod sebe ima pušku - pretpostavlja se "uzi" ili "hekler" - svi su polegali na pod od straha - kaze izvor Kurira.

Kako dodaje, naoružani muškarac nije obraćao pažnju ni na koga, već je samo ušetao u lokal.

- Dvojica muškaraca, koji su takođe bili u bašti kafića, odmah su počeli da beže, pa su se sakrili iza šanka. Po njihovoj reakciji, delovalo je kao da su znali da je došao zbog njih. Neki gosti su za to vreme i pobegli iz kafića kako bi sačuvali žive glave - dodaje naš sagovornik.

On navodi da su muškarci bili iza šanka sve dok napadač nije otišao. - Napadač nije rekao ni reč. Samo se prošetao kroz lokal i razgledao, verovatno s namerom da pronađe metu. Sumnja se da je jedan od dvojice muškaraca koji su se krili iza šanka pripadnik kotorskog škaljarskog klana i da je on bio njegova meta - kaze naš izvor i dodaje:

- Pošto metu nije mogao da pronađe, napadač je naposletku napustio lokal i pobegao, a zaposleni su odmah kontaktirali policiju. Muškarci koji su se krili takođe su pobegli, ali na zadnja vrata lokala. Srećom, strašan zločin je izbegnut jer naoružani begunac nije ispalio nijedan hitac. Policija je brzo došla u lokal u kojem se desio incident i obavila razgovor sa zaposlenima i vlasnikom, a potraga za napadačem je u toku.

Istraga  

Provera snimka s kamera

Izvor Kurira navodi da muškarci koji su, navodno, bili meta napadača, ranije nisu posećivali lokal u kojem se desio incident. - Nismo ih viđali ranije. Možda su nekada dolazili, ali nismo ih prepoznali. Policija će preuzeti i snimke sa nadzornih kamera koji bi mogli da pomognu u istrazi i pronalasku napadača - kaze naš sagovornik.

(E. K.)

Prijavite se na newsletter.

Svakog dana besplatan pregled vesti na vaš e-mail.

* Obavezna polja

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...