HRABROST ILI LUDOST Pogledajte NEVEROVATNU reakciju OVOG čoveka dok naoružani muškarac upada u kafić na Vračaru (VIDEO)
Foto: Printscreen

filmska scena sa vračara

HRABROST ILI LUDOST Pogledajte NEVEROVATNU reakciju OVOG čoveka dok naoružani muškarac upada u kafić na Vračaru (VIDEO)

Crna Hronika -

Muškarac naoružan automatskim oružjem juče oko 18 sati i 30 minuta ušao je u baštu popularnog kafića u Braničevskoj ulici na Vračaru, a snimak ovog događaja šokirao je javnost.

Kako se nezvanično saznaje, meta napada bio je jedan od nekoliko muškaraca koji su sedeli za stolom na sredini kafića.

Kad su videli da muškarac kod sebe ima pušku - pretpostavlja se "uzi" ili "hekler" - svi su polegali na pod od straha - kaze izvor Kurira.

Naoružani muškarac nije obraćao pažnju ni na koga, već je samo ušetao u lokal.

U tom trenutku nastala je opšta panika, pa je čak nekoliko gostiju bukvalno preletelo preko stolica pokušavajući da spase živu glavu.

Dvojica muškaraca, koji su takođe bili u bašti kafića, odmah su počeli da beže, pa su se sakrili iza šanka. Po njihovoj reakciji, delovalo je kao da su znali da je došao zbog njih. Neki gosti su za to vreme i pobegli iz kafića kako bi sačuvali žive glave.

Ono što je jako upečatljivo je i reakcija jedinog muškarca sa snimka koji je usred ovog haosa bez ikakvog stresa nastavio da telefonira kao i kada je naoružani čovek uleteo u lokal.

foto: Printscreen

Muškarac u beloj majici sedeo je levo od grupe koja je bila potencijalna meta. Samo je u jednom trenutku ustao sa svoje stolice, videvši panično trčanje ljudi oko sebe, ali se vrlo brzo vratio na svoje mesto i nastavio da priča. Čak se i drušvo, koje je bilo za njegovim stolom razbežalo, ali ne i on. Hrabrost, pribranost ili ludost, procenite sami:

Policija detaljno istražuje slučaj i traga za osobom koja je ušla u kafić sa oružjem.

(Kurir.rs)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track