USRED DANA OTELI ŽENI TORBU: Rasveljetno razbojništvo u Vranju
Foto: T.S.

NIJE MU PRVI PUT

USRED DANA OTELI ŽENI TORBU: Rasveljetno razbojništvo u Vranju

Crna Hronika -

Policija u Vranju, po nalogu Osnovnog javnog tužilaštva u ovom gradu, podneće krivičnu prijavu protiv L. S. (1993) i dvadesetdvogodišnjeg mladića iz Vranja, zbog postojanja osnova sumnje da su izvršili krivično delo razbojništvo.

Sumnja se da su oni 23. aprila ove godine na ulici u Vranju prišli s leđa jednoj ženi i oteo joj torbu.

L. S, koji je prethodno uhapšen zbog sumnje da je sa ovim dvadesetdvogodišnjakom iz jednog dvorišta ukrao garderobu i obuću, tada je, uz krivičnu prijavu za krivično delo krađa, priveden nadležnom tužilaštvu.

Sudija za prethodni postupak Osnovnog suda u Vranju odredio mu je pritvor do 30 dana. Po nalogu tužilaštva, protiv dvadesetdvogodišnjaka, takođe osumnjičenog za krađu, podneta je krivična prijava.

Podsetimo razbojništvo se dogodilo 23. aprila, na uglu ulica Jovana Hadživasiljevića i Generala Belimarkovića u Vranju kada su dva muškarca napala mlađu ženu (29), pokušavši da joj otmu torbu. Žena je napadnuta s leđa dok se je iz prodavnice vraćala kući. Žestoko se je branila dok su joj napadači otimali torbu i vukli. Jedan od njih dvojce uspeo je da joj otme torbu sa novcem i mobilnim telefonom i pobegne. Razbojništvo su zabeležile obližnje kamere.

T.S.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track