BUDI BOG S NAMA, KAKVA NOĆ U NIŠU: Rođena braća ugrizla radnicu trafike dok su krala pivo?!
Foto: Instant Google street view

privedeni

BUDI BOG S NAMA, KAKVA NOĆ U NIŠU: Rođena braća ugrizla radnicu trafike dok su krala pivo?!

Crna Hronika -

Oni su prvo ukrali pet ili šest flaša piva od dva litra, a kada ih je radnica sustigla i tražila da plate račun, jedan od njih je gurnuo, a drugi ugrizao

NIŠ - Rođena braća iz okoline Jagodine, M.K.(31) i M.K.(29) stavljeni su iza rešetaka jer su sinoć 13. maja prilikom krađe piva u jednoj radnji u parku Sveti Sava, odgurnuli radnicu trgovine, a jedan od njih je i ugrizao za ruku jadnu ženu.

- Bila su tri muškarca od kojih jedan nije učestvovao u napadu na radnicu i za njim se intenzivno traga. Oni su prvo ukrali pet ili šest flaša piva od dva litra, a kada ih je radnica sustigla i tražila da plate račun, jedan od njih je gurnuo, a drugi ugrizao. Slučaj je odmah prijavljen policiji koja je bila blizu i koja ih je pritvorila, saopšteno nam je u policiji.

foto: Instant Google street view

Radnicu je odvezla Hitna medicinska pomoć i konstatovane su joj lake telesne povrede. Za sada se ne zna da li su momci bili pijani ili drogirani da učine ovako bizarno delo.

Oni se terete za krivično delo nasilničko ponašanje, a slučaj predat Osnovnom sudu i preti im 30 dana pritvora do izlaska pred sudiju.

(Kurir.rs/M.S.)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track