SRPSKI BIZNISMEN ŠVERCOVAO DROGU U ITALIJI: Pao zbog 53 kilograma marihuane
Foto: Italijanska policija

narkotici

SRPSKI BIZNISMEN ŠVERCOVAO DROGU U ITALIJI: Pao zbog 53 kilograma marihuane

Crna Hronika -

Srpski državljani S. S. (54), vlasnik građevinske firme u naselju Skijavon u italijanskom gradu Vićenci, i M. P. (53) uhapšeni su jer je policija u njihovim garažama pronašla oko 78 kilograma marihuane, prenose lokalni mediji.

Kako navode, akciju hapšenja sproveli su pripadnici finansijske policije, koji su najpre primetili sumnjiva vozila i kutije u garaži u naselju Montekio Mađore.

- Policija je primetila sumnjiv utovar i istovar kartonskih kutija iz automobila i kombija. Intervenisala je i zaplenila 53 kilograma marihuane u 25 kutija - navodi izvor italijanskih medija.

Kako dodaje, u istragu se kasnije uključila i jedinica za borbu protiv droge, nakon čega je otkrivena još jedna garaža koju su Srbi koristili. - Druga garaža pronađena je u naselju Kreaco, a u njoj je bilo 25 kilograma marihuane u devet kutija. Policija je zaplenila drogu, a Srbi su uhapšeni i odvedeni u kuću koja je bila na raspolaganju pravosudnim organima - kaže sagovornik tamošnjih medija.

Prema njegovim rečima, sumnja se da je uhapšeni Srbin S. S. svoju građevinsku firmu koristio kao paravan za šverc narkotika.

Kurir / D. S.

Foto: Italijanska policija

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track