OVO JE UBICA DUŠANA VLAISAVLJEVIĆA: Izbo ga nožem, ali tu se nije zaustavio već je uradio jezivu stvar da bi imao ALIBI!
Foto: Printscreen, Facebook

strašno

OVO JE UBICA DUŠANA VLAISAVLJEVIĆA: Izbo ga nožem, ali tu se nije zaustavio već je uradio jezivu stvar da bi imao ALIBI!

Crna Hronika -

Policija je danas uhapsila Gorana T. (54) iz Bačkog Brestovca, koji je osumnjičen da je nožem ubio poznanika Dušana Vlaisavljevića (38) iz istog mesta.

Dušan je nestao 10. maja, a Goran T. je, kako nezvanično saznajemo, danas u razgovoru sa policajcima priznao da ga je nožem ubio u svojoj kući, nakon čega je leš bacio u septičku jamu.

Osumnjičeni... Goran T.
Osumnjičeni... Goran T. foto: Facebook

Podsetimo, Dušan Vlaisavljević zvani Džiksi, 10. maja oko ponoći uputio se ka svojoj kući, ali mu se tada izgubio svaki trag, sve dok nije pronađen njegov leš.

Međutim, osumnjičeni Goran T. se pre nekoliko dana javio kao poslednji koji je video Dušana, kako bi imao alibi jer je navodno pomagao istrazi, odnosno potrazi. Kako se navodi na sajtu Nestali Srbija, on je rekao da su Vlaisavljevića pokupila dvojica mladića automobilom i "od tad mu se svaki trag gubi".

Međutim, danas ga je policija uhapsila kao ubicu Vlaisavljevića.

(Kurir.rs)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja