PEŠAK STRADAO U PREŠEVU: Udario ga auto na ulici, zadobio teške telesne povrede
Foto: T.S.

nesreća

PEŠAK STRADAO U PREŠEVU: Udario ga auto na ulici, zadobio teške telesne povrede

Crna Hronika -

U saobraćajnoj nezgodi koja se dogodila u Preševu teške telesne povrede zadobio je pešak (47), potvrđeno je u PU Vranje. Nezgoda u kojoj je došlo do obaranja pešaka dogodila se u petak oko 23 časa u ulici 15. novembar u Preševu.

foto: T.S.

Prema navodima policije, vozač "audija" vranjskih registarskih oznaka kretao se iz pravca centra Preševa prema železničkoj stanici kada je došlo do kontakta između vozila i pešaka iz Preševa. Tom prilikom pešak je pao i zadobio povrede. Vozač je svojim vozilom odvezao pešaka do Doma zdravlja u Preševu, radi ukazivanja lekarske pomoći. Povređeni pešak, najpre je prebačen u ZC u Vranju gde su mu i konstatovane teške telesne povrede, a zatim u KC u Nišu. Uviđaj su po ovlašćenju OJT u Vranju izvršili saobraćajni policijski službenici.

foto: T.S.

Prema nezvaničnim saznanjima protiv vozača "audija"će biti podneta krivična prijava za krivično delo teško delo protiv bezbednosti javnog saobraćaja. Na području Policijske uprave u Vranju, od 15. do 17. maja ove godine, registrovano je šest saobraćajnih nezgoda. Jedna osoba je zadobila teške telesne povrede dok su dve osobe zadobile lake povrede.

foto: T.S.

(Kurir.rs/T.S.)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track