MAJKA UBIJENOG MARKA IZ TRSTENIKA OTKRILA: Moj sin je stradao u ukletoj kafani, evo šta se tu desilo pre 20 godina
Foto: Kurir, Privatna Arhiva

JEZIVI DETALJI

MAJKA UBIJENOG MARKA IZ TRSTENIKA OTKRILA: Moj sin je stradao u ukletoj kafani, evo šta se tu desilo pre 20 godina

Crna Hronika -

Ružica Đurić, majka Marka koji je ubijen u nedelju pola sata posle ponoći u lokalu u Grabovcu kod Trstenika, kaže za Kurir da je njen sin stradao u ukletoj kafani.

- Čula sam se s Markom telefonom kada se vraćao s posla. Rekao je da je svratio u tu kafanu kod manastira Ljubostinja. To je bilo oko 22.30 časova. Sat kasnije čula sam ga poslednji put, kad je svratio u taj noćni klub. Znam da je to prokletinja, a jer je tu 1999. godine gazda ubio svoju suprugu i ne znam što je Marko tu svratio - priča očajna majka i dodaje:

foto: Kurir, Privatna Arhiva

- Bdela sam svu noć, ali ga nije bilo. Umesto njega, jutros je došla policija i rekli su mi da je mrtav. Pitali su za Markova dva drugara iz komšiluka koji su bili s njim u kafani da i njih povedu na saslušanje. Drugo ništa ne znam. Snašla me je teška nesreća. Ne znam da li je umro u kafani ili posle u bolnici. Jadna ja, mlađi sin mi je u zatvoru, a ćerka u Crnoj Gori. Sama sam kukavna - kaže očajna Ružica.

Podsetimo, Marko Đurić (28) ostao na mestu mrtav posle tuče. Policija je uhapsila vlasnika lokala Dominika D. (51) iz Grabovca i trojicu članova obezbeđenja, Andrijana D. (53), Milana R. (30) i Gorana K. (49), koji se terete da su brutalno pretukli Marka i izbacili ga sa terase lokala, kada je nesrećni mladić pao niz stepenice, udario glavom o beton i preminuo.

(Kurir.rs)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track