Najnovije vesti

ZARIO JE NOŽ U SRCE ZORANU: Detalji stravičnog zločina u Odžacima! KRVOPROLIĆE ZBOG ALKOHOLA I LJUBOMORE
Foto: Vladimir Šporčić

KRVAVA SVAĐA

ZARIO JE NOŽ U SRCE ZORANU: Detalji stravičnog zločina u Odžacima! KRVOPROLIĆE ZBOG ALKOHOLA I LJUBOMORE

Crna Hronika

Pavle Hinterser (67) uhapšen je zbog sumnje da je nožem nasmrt izbo Zorana Tomića (60), i to u njegovoj kući

Pavle Hinterser (67) uhapšen je zbog sumnje da je nasmrt izbo svog prijatelja Zorana Tomića (60), kod koga je bio u poseti u Knez Mihailovoj ulici u Odžacima. Zločin se, kako saznajemo, dogodio u utorak oko 20 časova.

- Pavle je došao kod Tomića, sa kojim se i inače družio, i navodno su konzumirali alkohol. Pretpostavlja se da je Pavle dosta popio i da je alkohol Neki od svedoka kažu da su se njih dvojica posvađali oko žene koja im se izgleda obojici sviđala.

Najpre su razmenjivali psovke i uvrede, a onda je navodno Pavle dograbio nož i pojurio prijatelja, koga je sustigao u hodniku kuće i zario mu nož direktno u srce. Ubod je bio koban i Tomić je izdahnuo na kućnom pragu - kaže izvor iz istrage. Krvavi sukob videle su i Tomićeve komšije, koje su pozvale Hitnu pomoć i policiju.

Tužna sudbina

OSTAO SAM NA SVETU

Komšije tvrde da je Tomić imao samo dalje rođake u Odžacima, kao i bratanicu u Ratkovu.

- Rođeni brat i sestra su mu preminuli, pa je on živeo sam. Ponekad je pričao da je bio oženjen ženom iz Obrenovca, sa kojom ima ćerku, ali njih nikada niko nije video, pa nismo znali da li se to stvarno dogodilo ili je on usled bolesti izmislio priču da sebi olakša - kaže komšinica.

- Ubijeni Zoran nam je bio drag sused. Stanovao je sam u toj kući, u kojoj osim njega ima još stanara. Tu uglavnom borave ljudi lošijeg materijalnog statusa, kao i korisnici socijalne pomoći - priča komšija i dodaje:

- Znali smo da Zoran ima određene psihičke probleme, ali o njemu imamo samo reči hvale. Nikada nije bio agresivan, niti sklon alkoholu. Uvek bi se kulturno javio i fino popričao, voleo je da se druži.

S druge stane, stanari Knez Mihailove ulice za osumnjičenog Pavla Hintersera nemaju lepe reči.

- Znali smo ga kao Zoranovog prijatelja, često ga je posećivao. Uglavnom je dolazio tu da pije, jer i inače ima problem sa alkoholom, a i nezgodan je tip. Ni sa kim iz naše ulice, osim sa Zoranom, nije se družio. Jako smo potreseni, komšija nije zaslužio da ovako skonča - priča komšinica.

Kurir.rs/ J. I. - J. R. 

Foto: Vladimir Šporčić

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...