KRAGUJEVČANIN NEBOJŠA POLICAJCIMA OTKRIO KAKO JE UBIO MAĆEHU: Uzeo sekiru iz šupe, nju zatekao u kadi, pa usledio UŽAS
Foto: Kurir/ D.A.

jezivi zločin u cerovcu

KRAGUJEVČANIN NEBOJŠA POLICAJCIMA OTKRIO KAKO JE UBIO MAĆEHU: Uzeo sekiru iz šupe, nju zatekao u kadi, pa usledio UŽAS

Crna Hronika -

Kragujevčanin Nebojša L. (57) koji je uhapšen zbog sumnje da je ubio svoju maćehu (72) sekirom u njenoj kući, priznao je da je to uradio.

Nebojša L. je, kako se saznaje, priznao u potpunosti da je ubio maćehu i u policiji i u tužilaštvu.

- Nebojša L. priznao je da je 24. maja ubio svoju maćehu u njenoj porodičnoj kući u selu Cerovac. On je uzeo sekiru koja se nalazila u šupi, a potom ušao u njenu kuću gde je istom nasrnuo na nju. Ženu je našao u kadi, kupatilu, i tu joj je sekirom zadao više udaraca po glavi i telu od čega je ona preminula - kaže izvor upoznat sa slučajem.

foto: Kurir/ D.A.

Iz Višeg javnog tužilaštva u Kragujevcu rečeno je da je osumnjičenom nakon saslušanja dežurni tužilac sudiji za prethodni postupak predložio da mu se odredi pritvor "jer postoje okolnosti da bi mogao ometati postupak uticanjem na svedoke, takođe imajući u vidu prirodu izvršenja krivičnog dela i okolnosti pod kojima je delo izvršeno, te okolnosti koje ukazuju da bi u kratkom vremenskom periodu mogao ponoviti delo."

Takođe, dodaju iz tužilaštva, "imajući vidu da mu se stavlja krivično delo sa elementima nasilja za koje je propisana kazna zatvora više od deset godina, a način izvršenja dela doveli su do uznemirenja javnosti te ukoliko bi se našao na slobodi to može da ugrozi neometano vođenje krivičnog postupka".

(Kurir.rs/Telegraf)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track