TETKA UBIJENE JELENE OTKRILA DETALJE POSLEDNJEG RAZGOVORA: Trčim, vidimo se posle!
Foto: Nemanja Nikolić

ubistvo u borči

TETKA UBIJENE JELENE OTKRILA DETALJE POSLEDNJEG RAZGOVORA: Trčim, vidimo se posle!

Crna Hronika -

Ljubica Marković, tetka Jelene Marjanović koja je brutalno ubijena na nasipu u Crvenki 2. aprila 2016. otkrila je danas pred Višim sudom u Beogradu da je majka pokojne pevačice sa ćerkom poslednji put razgovarala neposredno pred njenu smrt. Podsetimo, za ubistvo supruge optužen je Zoran Marjanović.

Ljubica je, kako je objasnila uz Jeleninu majku Zoricu Krsmanović bila sve dok nesrećna žena nije preminula, šest meseci posle ubistva ćerke.

- Posle Jeleninog ubistva bila sam kod sestre u kući. Ispričala mi je da se poslednji put sa Jelenom čula dok je trčala na nasipu. Rekla joj je "Mama, evo trčim, samo da odem kući da dam Jani i Zoranu da jedu i dolazim kod tebe" - ispričala je šta je u poslednjem razgovoru Jelena rekla majci.

foto: Privatna Arhiva

Ljubica je ispričala i da je Jelenina majka od zeta Zorana saznala da joj je ćerka nestala. Ljubica je, kako je ispričala toga dana doputovala iz Kruševca da bi pomagala sesti koja je bila u lošem stanju i tada je saznala šta se dogodilo. Sa sestrom, Jeleninom majkom, nekoliko puta je odlazila na nasip kako kobne večeri, tako i tokom noći i ranog jutra.

- Oko 8 sati ujutru komšija nas je ponovo odvezao na nasip, prešle smo sa druge strane i sećam se da mi je Zorica tada rekla "ovde je, sestro, neko nekoga vukao". Počela je tada već i da dolai policija - ispričala je ona navodeći da je posle toga policija privela Zorana, Jeleninog supruga.

- Ja sam otišla u kuću Marjanovića. Jana mi je rekla "baba, mama je nestala u travi" - prisetila se dešavanja u kući Marjanovića tetka pokojne Jelene.

(Kurir.rs/J. Spasić/foto Nemanja NIkolić)

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track