Najnovije vesti

OTKRIVENI SVI DETALJI NAJNOVIJEG TRENDA! Ako je Ajfonka preuzela ulogu organizatora, evo šta je OBAVEZA NARUČIOCA
Foto: Damir Dervišagić, Printscreen Atv

PODZEMLJE UZDRMANO HAPŠENJEM TIJANE AJFON!

OTKRIVENI SVI DETALJI NAJNOVIJEG TRENDA! Ako je Ajfonka preuzela ulogu organizatora, evo šta je OBAVEZA NARUČIOCA

Crna Hronika

Hapšenje prostitutke Tijane Maksimović, poznate kao Tijana Ajfon, donelo je velike potrese i promene u svetu prostitucije u Srbiji

Skok cena usluga i promene lokacija na kojima se ovaj posao obavlja, samo su neki od noviteta, kaže Boža Spasić, bivši šef specijalnog tima Službe državne bezbednosti.

- Mobilna prostitucija je sve češća. To znači da se klijenti i prostitutke više ne sastaju na ulici, ćoškovima i u hotelima. Sada postoji trend da se devojke naručuju i dolaze na kućnu adresu - kaže Božidar Spasić.

Često su to otvorene žurke, koje devojkama dižu cenu.

- Tijana Ajfon je preuzela ulogu organizatora ovakvih događaja, jer sa sobom vodi grupe devojaka. Naručilac u ovom slučaju plaća troškove puta - objašnjava Spasić.

1 / 10 Foto: Printscreen

Nakon njenog hapšenja, cene na tržištu su skočile zbog povećanog rizika od hapšenja.

- Ako je usluga koštala 300 evra, sada će sigurno biti 400. To su troškovi dodatnog opreza. Kada padnu “velika imena" u cenu se uračunava rizik od hapšenja.

Gej prostitucija je sve više zastupljena, dok je vanredno stanje ovoj delatnosti u Srbiji zapravo donelo veći obim posla.

- Možemo da kažemo da su prostitutke radile vrlo intenzivno. Izgubile su strance koji su im bili najčešći klijenti, ali su imale veliki obim posla po privatnim žurkama koje su organizovane u zabačenim vikendicama i vilama.

Iako nakon velikih hapšenja često čujemo da se preti objavljivanjem spiskova poznatih klijenata, to se gotovo nikada ne dešava.

- Svedoci smo da to uvek ostaju samo prazne pretnje. Nakon hapšenja, sve se odjednom utiša i niko više ne spominje nikakve spiskove - zaključuje Spasić.

(Kurir.rs/Informer/Objektiv)

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...