SUĐENJE ZA AFERU REKET: Boki 13 nudi kuću za slobodu!
Foto: Youtube/Телма ТВ

Skoplje

SUĐENJE ZA AFERU REKET: Boki 13 nudi kuću za slobodu!

Crna Hronika -

Nemam nameru da bežim, a zatvorene su i granice zbog korone -rekao Bojan Jovanovski

Bojan Jovanovski, poznatiji kao Boki 13 kom se sudi zbog sumnje da je sa bivšim makedonskim tužiocem Katicom Janevom od jednog biznismena u aferi "reket" uzeo 1,5 miliona evra, ponudio je sudu kauciju od 146.000 evra! Kako su preneli mediji iz Severne Makedonije, kao garanciju da neće pobeći ukoliko bude pušten na slobodu ponudio je prodavnicu u centru Skoplja i kuću u kvartu Taftalidže.

- Nemam nameru da bežim jer se ne osećam krivim. Osim toga koronavirus je zatvorio državne granice, pa je i nemoguće pobeći. Osećam se neravnpravno sa ostalim optuženima uopšte jer ima i onih sa težim krivičnim delima, pa imaju bolji tretman od mene - rekao je, kako navode, Jovanovski pred sudom, tražeći po osmi put da bude pušten da se brani sa slobode.

Rekao im je da je bio u pritvoru 11 meseci i napomenuo da to nije ravnopravno ostalim optuženima u predmetu.

Poznata rijaliti zvezda, podsetimo, tokom 11 meseci pritvora žalio se na loše zdravstveno stanje, strah da ima korona virus, ali je sud uvek odbijao da ga pusti. Nedavno je, takođe u sudnici, najavio da će politički da se angažuje, a u obraćanju veću rekao je da "pred njima stoji budući lider Severne Makedonije". Presudu u slučaju "reket" sud bi trebalo da objavi 18. juna.

(Kurir.rs/ J.S./ Foto: youtube/telma tv)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track