NENAD JE LEŽAO NA PUTU, A DEJAN U KANALU Stravična SVEDOČENJA očevidaca pogibije ROĐENE BRAĆE u Batajnici
Zajedno otišli u smrt... Rođena braća Dejan i Nenad Pavičić, Foto: Screenshot RTS, Privatna Arhiva

majka je u potpunom šoku

NENAD JE LEŽAO NA PUTU, A DEJAN U KANALU Stravična SVEDOČENJA očevidaca pogibije ROĐENE BRAĆE u Batajnici

Crna Hronika -

Očevidac jezive nesreće koja se desila u ponedeljak ujutru u Batajnici, nedaleko od vojnog aerodroma, u kom su poginuli braća Nenad (42) i Dejan (36) Pavičić, kaže za Kurir da je zatekao jeziv prizor.

- Nenadovo telo bilo je na putu, dok je Dejan bio u kanalu. Koliko sam mogao da primetim, on je bio u šorcu i papučama - priča vozač automobila koji je naišao na nezgodu ubrzo nakon što se dogodila. On dodaje da u prvom trenutku nije mogao da shvati kako se nesreća desila.

- Mislio sam da su udarili u drvo i da je bio sudar dva automobila jer je bilo dve olupine. Tek sam kasnije shvatio da je reč o jednom i da je prepolovljen. Neverovatno je kako se tako namestilo da nakon izletanja iz krivine nalete na taj bedem u koji su udarili i da ga automobil preskoči kao kaskadu... Verujem da su išli sporije, da bi možda ostali na tom bedemu ili bi ranije izleteli i otišli ka ogradi. Možda bi i u tom slučaju bili povređeni, ali bi verovatno bili živi - kaže naš sagovornik koji je molio da mu ne objavljujemo ime.

U Batajnici rođaci i prijatelji su i juče pokušavali da nesrećnoj majci umanje bol.

- Kažu da je u potpunom šoku. Sinovi su joj nastradali skoro na kućnom pragu. Jedinu snagu za život daju joj troje unučića koji su ostali iza Dejana - rekao je jedan od komšija Pavičića.

Kurir.rs/ J. R. Foto: Screenshot RTS, Privatna arhiva

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track