UŽAS U ŠAPCU: Tri nepoznata muškarca pokušali otmicu dvoje maloletne dece POBEGLI KAD JE MAJKA POČELA DA VRIŠTI
Ilustracija, Foto: Shutterstock

strašno

UŽAS U ŠAPCU: Tri nepoznata muškarca pokušali otmicu dvoje maloletne dece POBEGLI KAD JE MAJKA POČELA DA VRIŠTI

Crna Hronika -

Moja sestra je stajala sa dvoje maloletne dece kada su joj prišla tri nepoznata muškarca i pokušala da mališane strpaju u kombi

- Moja sestra je stajala sa dvoje maloletne dece kada su joj prišla tri nepoznata muškarca i pokušala da mališane strpaju u kombi. Tek kad je počela da vrišti, oni su pobegli - ovako priča žena čije su, prema njenim tvrdnjama, sestriće od pet i devet godina pokušale da otmu nepoznate osobe.

Prema njenim rečima, drama se odigrala danas između 16.30 i 17.00 sati u Norveškoj ulici u Šapcu, nedaleko od Zavoda za javno zdravlje.

Ilustracija
Ilustracijafoto: Shutterstock

- Sestra je stajala sa decom kod semafora. Odjednom su, iz žutog kombija, izletela tri muškarca i počela da vuku decu u nameri da ih ubace u vozilo. Njihova majka odnosno moja sestra, počela je da vrišti iz sveg glasa i da pokušava da ih otrgne iz ruku otmičara. Tada su se oni verovatno uplašili, utrčali u kombi i pobegli u nepoznatom pravcu - prepričava detalje sagovornica.

Ona dodaje da niko od slučajnih prolaznika nije hteo da pritekne u pomoć iako se sve deštavalo tokom dana kada je na šabačkim ulicama veliki broj ljudi.

- Prijavljen je slučaj, ali nije podneta krivična prijava. Uzeli smo izjavu od žene koja, kako nam je rekla, sumnja da su pokušali da joj otmu decu. Obavešteno je i Osnovno i Više javno tužilaštvo. Prostor na kom je, prema rečima oštećene, pokušana otmica pokriven je kamerama. Naše ekipe su na terenu i proveravaju sve okolnosti - kažu iz PU Šabac.

(Kurir.rs/Blic.rs)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track